Annonce
Tørring Folkeblad

Aftale med OK gav 18.000 kroner til Uldum IF

Uldum IFs formand Britt Andersen var i sin tid med til at tage initiativ til det lokale fitnesscenter. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Uldum: Idrætsforeningen i Uldum har indgået en aftale med OK Benzin. Aftalen giver penge, når OK’s kunder vælger at knytte deres benzinkort til sponsoraftalen. Så støtter man gratis med et ørebeløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Uldum, der udbetaler pengene.

Den aftale har det seneste år givet Uldum IF godt 18.000 kroner.

- På det seneste har vi udliciteret vores OK-aftale til vores fitness afdeling. Her bruger man blandt andet pengene til nye tiltag såsom særlige træningsmaskiner, der passer til ungdommen. Afdelingen blev startet for fem år siden og havde dengang cirka 20 medlemmer, og nu er der omkring 100, så det har være en succes. Vi har også været heldige, at vi har en træner, som har taget uddannelsen som personlig træner, der kan hjælpe andre medlemmer, og ligeledes har vi et godt samarbejde med Tørring fysioterapi, som vi også samarbejder med på træningsfronten, fortæller formand for Uldum IF, Britt Vig Andersen, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce