Annonce
Tørring Folkeblad

Anja gav kendt kopi-band en ide: Nu inviterer idrætsforening til live online koncert

Peter og De Andre Kopier er nok det mest kendte Kim Larsen kopi-band i Danmark. 6. marts inviterer de sammen med ROI til Live online koncert. Pressefoto
6. marts inviterer Peter og de Andre Kopier sammen med Rask Mølles idrætsforening til koncert.

Rask Mølle:  -Tiden kræver, at vi tænker anderledes. Så kom og vær' med, når vi lørdag 6. marts afholder en live online streamings koncert med Peter og De Andre Kopier.

Sådan lyder opfordringen fra Rask Mølle og Omegns Idrætsforening (ROI)'s formand Anja Andersen. Hun har i samarbejde med det anerkendte Kim Larsen kopiband stablet en live online koncert på benene.

Konceptet er såre enkelt. Køber man en billet, får man et link, hvor man kan se koncerten, og det kan man gøre på hvilken som helst skærm, man kunne ønske sig.

Billetten koster 150 kroner og heraf går de 50 kroner direkte til ROI. På aftenen vil Rask Mølle Kro desuden sælge en koncert-platte som take away.


For os handler det ikke om at få nogle penge i kassen, men om at skabe lidt aktivitet i byen på trods af coronaen.

Anja Andersen, Formand ROI


- Jeg havde set et opslag fra Peter og De Andre Kopier om, at de tilbød virksomheder en live online koncert f.eks. i stedet for julefrokosten, og så spurgte jeg dem om, det ikke også kunne lave noget til foreninger, fortæller Anja Andersen om, hvordan begivenheden blev til.

Det ville Peter og De Andre Kopier gerne, selvom ideen om foreningskoncerter ikke umiddelbart havde strejfet bandet, inden Anja Andersens forespørgsel. Efter et 2020, hvor 70 planlagte koncerter for bandet blev til syv, skulle der dog ifølge Anja Andersen ikke meget overvejelse til for bandet, før de sprang med på ideen.

Annonce

Handler om fællesskab

Siden har konceptet udviklet sig, så det bliver sandsynligvis ikke kun i Rask Mølle, der bliver sunget med på "Køb bananer" hjemme i stuerne 6. marts. Andre foreninger har også mulighed for at lave en aftale med Peter og de Andre Kopier om at sælge billetter til koncerten på tilsvarende vis.

- For os handler det ikke om at få nogle penge i kassen, men om at skabe lidt aktivitet i byen på trods af coronaen. Vi er en by, hvor man gør meget socialt sammen, men det har selvsagt været svært under coronaen, og det her er en måde at lave lidt sjovt og hyggeligt sammen i byen, og gøre noget ekstra for vores frivillige og medlemmer, fortæller Anja Andersen, der op til koncerten vil følge op med flere tiltag.

- Vi har talt om at lave små konkurrencer om at vise det bedst klædte festbord, at dem, der har købt billet til koncerten, skal hænge en ballon i postkassen på dagen eller noget i den stil for at vise, at man godt kan have det sjovt sammen hver for sig, fortæller Anja Andersen.

Idrætsforeningen ROI har en vis erfaring med at arrangere koncerter. I 2014 inviterede de til forårsfest med Danser med Drenge, og i 2018 forsøgte ROI sig med en festaften, hvor bl.a. Sanne Salomonsen og Nikolaj & Piloterne spillede op i hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nu skal der sættes pris på lokale butikker: Detailhandelspris uddeles for første gang

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Annonce