Annonce
Tørring Folkeblad

Anni har bundet blomster i 18 år: Nu er hun nordisk mester

Anni Ladefoged (tv.) fra Tørring er blevet nordisk mester i moderne blomsterkunst. Her ses hun sammen med resten af det danske hold. Privatfoto

32-årige Anni Ladefoged har stået i blomsterbutik, siden hun var 14. I weekenden vandt hun guld ved NM i moderne blomsterkunst.

Annonce

Tørring: Det var en træt, men glad blomster-sælger, der sidste mandag mødte op på sit arbejde gennem 18 år hos Tørring Blomster.

Weekenden havde 32-årige Anni Ladefoged nemlig tilbragt i Finland, hvor hun på et hold med tre andre danske blomster-entusiaster var til Nordisk Mesterskab i moderne blomsterkunst.

Ved mesterskabet skulle danskerne i fællesskab lave fire opgaver, og det klarede de så godt, at de kunne drage tilbage til Danmark med guldmedaljer om halsen.

- Det er bare så dejligt, og det har været spændende og lærerigt at være med, siger Anni Ladefoged, der tidligere har gjort det godt ved danske mesterskaber, men aldrig før er blevet udtaget til NM-holdet.

Annonce

Mental træner

Anni Ladefoged har arbejdet i Tørring Blomster, siden hun var 14 år, og blomster har altid været hendes helt store interesse.

Derfor var hun ikke i tvivl om at sige ja tak, da hun blev udtaget til NM-holdet. Heller ikke selvom det betød meget weekend-arbejde i månederne op til.

- Vi er mødtes i mange weekender, og vi har blandt andet haft en mental coach til at træne os. Det har været fedt at bruge tid på sin interesse sammen med andre, der hører til de allerbedste. Og jeg har taget meget med mig derfra, som jeg kan bruge i Tørring, siger Anni Ladefoged.

Når hun gerne stiller op i diverse konkurrencer, er det også for at have fingeren på pulsen, for moden i blomsterbranchen skifter ligeså hurtigt som den i tøjbranchen.

Lige nu er det ifølge den nybage nordiske mester det rene og enkle, der er "in".

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce