Annonce
Tørring Folkeblad

Arrangør af Stafet for Livet: Nu vil vi lykkes med at tiltrække interesserede på tværs af kommunen

Stafet for Livet, der holdes i Hedensted 20.-21. juni vil forsøge at samle hele kommunen - både hvad angår deltagere og de frivillige aktører, der er med til at planlægge weekenden, lyder det fra formand for arrangementetJesper Wulff. Arkivfoto: Søren Gylling
Jesper Wulff, formand for Stafet for Livet Hedensted, har planer om ved årets arrangement 20. og 21. juni at få aktører og deltagere trukket til fra også Juelsminde- og Tørringområderne. Også arrangørgruppen bør udvides geografisk, men det er sværere, lyder det fra formanden.
Annonce

Hedensted: Tredje weekend i juni bliver der atter Stafet for Livet i Hedensted. Den beslutning lå allerede fast, inden første arrangement fandt sted sidste år på den såkaldte "guldgrund" også kendt som Stjernevejsgrunden ved Gesagervej.

Men hvad der ikke lå fast eller lykkedes sidste år var at få lavet en plan for, hvordan man tiltrækker flest mulige borgere og aktører fra også Juelsminde- og Tørring-områderne. I år vil formanden for arrangementet, Jesper Wulff, derfor slå et ekstra slag for et samarbejde på tværs af kommunens byer.

- Nu vil vi lykkes med at samle kommunen. I 2019 nåede vi ikke længere ud end til en radius af fem kilometer fra Hedensted bymidte. Jeg har derfor i år kontaktet de tre lokalafdelinger i Kræftens Bekæmpelse i håbet om, at de alle kan hjælpe med at sprede budskabet rundt i hele kommunen, fortæller Jesper Wulff.

Det ville give rigtig god mening, hvis vi ikke kun var Hedensted-borgere rundt om bordet.

Jesper Wulff

Annonce

Satser på 1000

Jesper Wulff forklarer, at han efter Stafet for Livet 2019 udelukkende har modtaget positive tilbagemeldinger. Det betyder, at han nu kan koncentrere sig om at udvikle arrangementet, forklarer han.

- Sidste år var vi 750 deltagere. I år satser jeg på over 1000, siger han.

Du ville også gerne have folk uden for Hedensted med i arrangørgruppen. Lykkes det i år?

- Det er faktisk svært at sige, synes jeg. Jeg ved ikke på stående fod, hvordan jeg skal gribe den opgave an. Men det ville give rigtig god mening, hvis vi ikke kun var Hedensted-borgere rundt om bordet. Så forslag modtages gerne.

Arrangørgruppen består af 32 personer, heraf har 12 påtaget sig konkrete ansvarsområder.

- Det kan lyde af en stor gruppe. Men der er i den grad plads til flere. Alle, der har lyst, er velkomne, siger Jesper Wulff.

Næste skridt er at finde og få forhandlet årets underholdning på plads, fortæller han. Tilladelser til at leje grunden er på plads, og så har de første personer tilkendegivet deres interesse i at deltage i arrangementet, der finder sted 20. og 21. juni.

Stafet For Livet

  • Stafet For Livet Hedensted samlede i 2019 244.000 kroner ind.
  • Arrangementet afholdes over hele landet i løbet af sommeren og er arrangeret af Kræftens Bekæmpelse.
  • Stafetten handler om at sætte fokus på kræftramte og om at mindes de, der har mistet livet til sygdommen samt om at samle penge ind til bekæmpelse af kræft.
  • Deltagerne går eller løber distancer mellem 400 meter og to kilometer, og mindst én deltager per hold skal være i gang med stafetten i løbet af det døgn stafetten varer.
  • Overskuddet fra Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelse hovedorganisation til kampen mod kræft. 10 procent af det samlede beløb tilfalder Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling.
  • I Hedensted er Jesper Wulff formand for Stafet for Livet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce