Annonce
Tørring Folkeblad

Avisindsamling: En stor tak fra spejderne

Avisindsamlingerne er fortid over hele Hedensted Kommune på grund af en ny affaldsordning. Her er det Løsning Spejderne, der samler ind for sidste gang. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Læserbrev: I sidste uges folkeblad kunne man læse, at spejderne i Løsning har samlet aviser for sidste gang. Det samme gør sig gældende for Åfolket i Tørring.

Spejderne har gennem mange år troligt samlet aviserne i Tørring en gang i kvartalet og der har altid været god opbakning blandt borgerne. Med ophøret af avisindsamlinger, slutter en traditionsrig æra, som har været en del af spejderbevægelsen i en menneskealder.


Annonce

Gennem tiden er det blevet til mange penge, og Åfolket vil gerne takke Tørringborgene for den flotte opbakning gennem tiden.

Fra læserbrevet


Gennem tiden er det blevet til mange penge, og Åfolket vil gerne takke Tørringborgene for den flotte opbakning gennem tiden. Det har været en uvurderlig støtte for arbejdet med spejderbevægelsen i Tørring.

Også containerne på spejderpladsen bliver fjernet, så det ikke længere bliver muligt at aflevere papir og pap hos spejderne.

I stedet for avisindsamlinger, bliver det i stedet poseomdeling til den kommende nye affaldsordning i Hedensted Kommune, der bliver en indtægtskilde for spejderme. Også her skal der lyde et tak fra Åfolket til kommunen for at vise velvillighed i forhold til det fortsatte samarbejde med spejderne.

Den uigenkaldeligt sidste avisindsamling i Tørring bliver lørdag 24. april klokken 9. Tag godt imod spejderne, når de kommer rundt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 18

Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 17

Tørring Folkeblad

Mathilde Grosbøl: - Fantastisk at kunderne har brugt tid på at rose vores butik

Tørring Folkeblad

Bogsnak i Uldum Kær

Tørring Folkeblad

Klummen: Gå dig glæde til

Annonce