Annonce
Tørring Folkeblad

Bæredygtig Black Friday i Folkekirkens Nødhjælps butik i Tørring

Genbrugsbutikkerne hos Folkekirkens Nødhjælp holder Black Friday en hel uge. Pressebillede
Annonce

Tørring: Tungt belæssede shoppere, menneskelige bjerge af indkøbsposer og -vogne. Flankeret af tilbudsskilte og opfordringer til at skrue ekstra op for forbruget. Sådan er vi vant til at møde Black Friday sidste fredag i november som efterårets sidste kommercielle højtid, inden julesalget får overtaget.

Folkekirkens Nødhjælp i Tørring og resten af landet trækker i år i den modsatte retning ved at gøre Black Friday til en højtid for det ansvarlige forbrug. Derfor holder organisationens 116 genbrugsbutikker i år for første gang Black Friday – og det i en hel uge.

Det kan virke paradoksalt, men konceptet er valgt for netop at give de købelystne mulighed for at få stillet deres købebehov, men på en bæredygtig måde. Under parolen ”Bæredygtig Black Friday.”

Derfor er der hele ugen op til Black Friday gode genbrugsvarer til spotpriser hos Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker. Kampagnen kører nemlig efter en særlig model, hvor rabatten stiger gradvist hver dag i ugen. På selve Black Friday samt dagen efter, 29. og 30. november, er der 50 procent på alt i butikkerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce