Annonce
Tørring Folkeblad

Børnehaveledere delte varme ud i morgenkulden: Vi vil vise, at vi stadigvæk er her

Lederne i Tørring Børnehus, Tore Knudsen og Gitte Junge, delte fredag formiddag kaffe og fastelavnsboller ud til forældre, der skulle aflevere deres børn. Foto: Elisabet D. Hyttel
Forældre til børn i Tørring Børnehus blev mødt af varm kaffe og kakao og en fastelavnsbolle, da de fredag morgen afleverede børn. Børnehavens ledere ville nemlig gerne hilse på dem.

Tørring: Frosten hviner i næsetipperne, og knaldrøde kinder hos Tore Knudsen og Gitte Junge afslører, at de efterhånden har tilbragt nogle timer i mange minusgrader uden for Tørring Børnehus.

Men smilet er stadigvæk intakt, for de står der frivilligt ved en vogn med kaffe og varm kakao og hjemmebagte fastelavnsboller fra børnehavens køkken. Når en forældre kommer for at aflevere et barn, bliver de samtidigt tilbudt en kop varm kaffe eller kakao og en fastelavnsbolle.

- Vi vil gerne vise forældrene, at vi stadigvæk er her. Vi ser jo ikke forældrene, fordi vi ikke må omgås så mange på grund af coronarestriktioner, og vores fælles arrangementer er aflyst, fortæller Tore Knudsen, der også er leder af Børnehaven Myretuen i byen.

Annonce

Ny afdelingsleder

For Gitte Junge, der er afdelingsleder i Tørring Børnehus, er morgenens kolde seance særlig vigtig.

Gitte Junge begyndte som afdelingsleder i Tørring Børnehus 1. november og har derfor ikke haft særlig god mulighed for at hilse på forældrene. Det blev der ændret på fredag morgen. Foto: Elisabet D. Hyttel

Hun begyndte 1. november som afdelingsleder i Tørring Børnehus og har efterhånden lært børnene at kende. Men forældrene kniber det med, fordi de ikke må være mere end højst nødvendigt i børnehaven.

- Forældresamarbejdet er meget vigtigt for os, og det er en udfordring her i coronatiden. Med det her får vi lige set forældrene og vist, hvem vi er, fortæller Gitte Junge, inden hun skal hilse på den næste.

Forældrene tager taknemmeligt imod det varme tilbud i kulden, og nogle har tid til en lille snak.

- Vi er glade for, at vi kan holde børnehaven åben, men det er også udfordrende, fordi børnene ikke må lege sammen på tværs af stuerne, og mange af de ting, vi plejer, er aflyst, siger Tore Knudsen.

- I stedet prøver vi at gøre tingene på en anden måde. Vi plejer at gå luciaoptog på plejehjemmet, og i stedet gik børnene Lucia ude i haven, hvor forældrene kunne se dem, forklarer Gitte Junge.

Der er også lagt op til tøndeslagning på stuerne, så de børn, der bliver afleveret denne morgen er udklædt.


Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra forældrene.

Tore Knudsen


Mange forældre var glade for at få en kop varm kaffe i frostvejret. Foto: Elisabet D. Hyttel
Lederne i Tørring Børnehus, Tore Knudsen og Gitte Junge, delte fredag formiddag kaffe og fastelavnsboller ud til forældre, der skulle aflevere deres børn. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nu skal der sættes pris på lokale butikker: Detailhandelspris uddeles for første gang

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Annonce