Annonce
Tørring Folkeblad

Betina har forvandlet Tørring Camping: Men denne sæson bliver hendes sidste

Betina Nygård Johansen har sammen med sin mand Flemming på trods af corona, rotter og oversvømmelser forvandlet Tørring Camping gennem de forgangne fire år. Nu skal en ny bestyrer føre pladsen videre. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Efter fire år som bestyrer på Tørring Camping har Betina Nygård Johansen og hendes mand Flemming Svinth Johansen valgt at sige stop af hensyn til helbred og familie

Tørring: Det var lidt af en bombe Betina Nygård Johansen sprang, da der i aftes var generalforsamling i foreningen Tørring Camping, som ejer den lille campingplads ved Gudenåen.

Efter hun sammen med sin mand Flemming på fire år har forvandlet Tørring Camping fra en lille teltplads til en veldrevet campingplads med cafe, isbod, underholdning, hytter og mangedobling af antal overnattende, har parret nu valgt at sige, at det er deres sidste sæson på pladsen.

- Det har været en svær beslutning, men helbredet og familien kommer i første række. Vi har travlt, og det går rigtig stærkt, og nu har jeg nået mit maksimum, fortæller Betina Nygård Johansen, der har gået med overvejelserne om at stoppe siden foråret.

Annonce

Forventer 7500 overnatninger

Hun overtog i 2018 den lille teltplads ved Gudenåen, der i flere år var drevet af frivillige. Dengang var der omkring 900 overnatninger i løbet af sæsonen. Sidste år var der 6000 overnatninger og Betina Nygård Johansens forventning er, at hun når op på 7500 overnatninger i år.

Campingpladsen er blevet gennemrenoveret med nye hytter og installationer, der er blevet lavet en lille café "Café Gudar" samt en stor terrasse ved Gudenåen og en overdækket terrasse, hvor der er blevet holdt koncerter, vist fodbold og fejret runde fødselsdage.

Bestyrerparrets anden sæson kom skidt fra start. Først blev pladsen oversvømmet, hvilket betød, at tre hytter skulle totalrenoveres, og bagefter lukkede corona landet ned. Heldigvis er Betinas mand, Flemming Johansen uddannet tømrer. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Samtidig har bestyrerparret i løbet af de fire år blandt andet været udfordret af oversvømmelse af pladsen, rotter og corona.

-Vi har gjort det godt. Vi har nået det, vi havde sat som mål at nå på fem år på tre år. Og det på trods af corona, oversvømmelser og et helbred, der ikke altid vil, som jeg vil, så det er faktisk ret fantastisk.

-Jeg ville aldrig have været foruden Tørring Camping og det eventyr, det har været, men der er også altid en bagside af en medalje, og nu er vi nødt til at skære ned og få en lidt mere normal hverdag i familien, konstaterer Betina Nygård Johansen, der har to teenage-sønner.

Annonce

Ny bestyrelse

På gårsdagens generalforsamling fik campingpladsen en ny bestyrelse. Ny formand er Jens Ewers og med om bordet har han Danny Herløv (Middelfart Sparekasse), Brian Christiansen (Coastzone), Lotte Møller, Leif Jacobsen, Frede Christensen, Jens Peter Jørgensen og de to suppleanter Jan Mindedahl (Tørring Kanoudlejning) og Lis Sørensen. Det bliver dem, der nu skal finde en ny bestyrer til pladsen.

- Det er jo næsten ikke til at bære, hvis der ikke skulle være en campingplads i Tørring. Jeg bor selv i byen og er nærmest dagligt gået forbi og har glædet mig over, hvor meget der er sket der. Det er stort, det der er sket på så kort tid, og selvom opgaven med at finde en ny bestyrer nok er lidt uforberedt, er jeg optimistisk. Der er rigtig meget godt at overtage og arbejde videre på, lyder det fra den nyvalgte formand Jens Ewers.

Der har været masser af aktivitet på Tørring Camping i løbet af de i alt fire sæsoner Betina Nygård og Flemming Svnith Johansen har drevet pladsen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Også Betina Nygård Johansen tror på, at det kan lade sig gøre at finde en ny bestyrer eller bestyrerpar.

- Pladsen har ikke udviklet sig færdig endnu og der er masser af potentiale her. Det vigtigste for en ny bestyrer er, at man skal have lyst til at være vært for gæsterne. Hvis, man kan lave mad og kan finde ud af noget administration, er det en fordel, men efter min mening ikke en nødvendighed, lyder det fra Betina Nygård Johansen.

Hvad, hun skal lave, når sæsonen slutter, er endnu uvist.

- Jeg glæder mig til at være sammen med min familie og venner igen. Og måske få ryddet lidt op og gøre rent i privaten, komme en tur i haven, så det ikke ligner en hel jungle derhjemme. Jeg vil nok også engagere mig i turisme og Tørring Camping på en eller anden måde. Jeg stillede ikke op til bestyrelsen denne gang, fordi jeg ikke vil være med til at ordne mit eget mellemværende, men når det er på plads, kan det da godt ske, at jeg melder mig til det, lyder det fra Betina Nygård Johansen, der tidligere har arbejdet som kørelærer og har haft sit eget rejsebureau.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Fra 30 kvm lejlighed i Esbjerg til 205 kvm villa i Hedensted: Ungt par har fundet lykken i kommunen

Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Kursus skal lære pårørende at tackle frustrationer, stress og isolation

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Hurra, vi skal have ny hund

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 28

Hedensted/Juelsminde Avis

Kom til grønne gamle dage på Glud Museum

Tørring Folkeblad

Salget af store villaer boomer i Hedensted Kommune: Bosætter sig i boliger på op til 300 kvm

Tørring Folkeblad

Han holder både sin egen og naboens og hele byens have: Arne med de grønne fingre runder 80 år

Tørring Folkeblad

Nyt tiltag håber at genåbne cafeen i Gudenåcenteret: Samlingssted for byen mangler

Tørring Folkeblad

Kevin lever godt op til sit mellemnavn "Vinther": Han skruer på kæmpemaskiner i Grønland

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 27

Tørring Folkeblad

Uldum Gademusik Festival lever stadig: Laver nyt koncertkoncept på stadion til august

Tørring Folkeblad

Det kan sagtens lade sig gøre, når vi bare kommer rigtig fra start

Tørring Folkeblad

15 sange om Gudenåen

Tørring Folkeblad

Landmanden Frede er blevet alternativ behandler: Fjerner smerter ved sin blotte berøring

Tørring Folkeblad

Snart vil yderligere 100 husstande i Rask Mølle blive tilbudt fjernvarme - andre må dog vente lidt endnu

Tørring Folkeblad

Plejehjem arver million fra tidligere frivillig: Vi er dybt taknemmelige

Tørring Folkeblad

Klummen: Et år med hunden Otto - Dagligdagen er forandret

Brædstrup Avis

Tag på skattejagt i Horsens, Odder, Tunø og Juelsminde: Sommerpræmierog vind stor sommerpræmie

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 25

Tørring Folkeblad

Legetårn, skaterbane og karruseller: Ambitiøst aktivitetsområde bevilliget 2,6 millioner - men der er ændret i planlægningen

Hedensted/Juelsminde Avis

Danske grandprix-vindere spiller til Awardshowet

Hedensted/Juelsminde Avis

Dejligt, at Dansk Folkeparti allerede nu vælger at støtte vores forslag om en mere uvildig borgerrådgivning

Hedensted/Juelsminde Avis

Hvis vi skal have råd til Omsorgs-Danmark, skal vi forbedre vilkårene for Indtjenings-Danmark

Annonce