Annonce
Tørring Folkeblad

Biblioteker åbner igen delvist

Bibliotekslederen i Hedensted Kommune, Thomas Ry Andersen, glæder sig sammen med resten af personalet til at tage imod lånerne igen, idet de fem biblioteker i kommunen atter slår dørene op, hvilket sker 18. maj. Det bliver dog slet ikke på et niveau som før coronakrisen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Hedensted: Fra mandag 18. maj kan man igen komme ind på de fem biblioteker i Hedensted Kommune, om end de på ingen måde har åbent på samme måde som før coronakrisen. Der bliver således kun lukket op for, at man kan låne og aflevere materialer i den betjente tid. Det vil sige, at selvbetjeningsløsningen, hvor borgerne kan lukke sig selv ind med deres sygesikringskort udenfor den betjente åbningstid, fortsat vil være nedlagt.

Hedensted Bibliotekerne følger i den forbindelse sundhedsmyndighedernes anvisninger. Det betyder endvidere, at der vil være adgang til håndsprit, og der vil være engangshandsker ved selvbetjeningsautomaterne. Biblioteksbesøgene må kun være korte, og man kan ikke bruge computer, læse avis eller lege på børnebiblioteket. Det vil heller ikke være muligt at kopiere og printe.

- Og så skal man selvfølgelig huske at holde afstand til de andre lånere og til personalet, at spritte sine hænder med videre, siger biblioteksleder Thomas Ry Andersen.

Borgerservice på bibliotekerne i Tørring og Juelsminde er ej heller klar til at åbne endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce