Annonce
Tørring Folkeblad

Blomsterhandler udvider med butik i Hedensted

Line Minea Ramdal fra Blomsterhuset Ramdal i Tørring udvider nu med en forretning i Hedensted. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Lukningen af Malice Blomster i Hedensted bliver meget kortvarigt. Kun en uge efter blomsterdekoratør Line Holch annoncerede, at hun blev nødt til at lukke butikken på grund af sygdom, er der fundet en ny ejer.

Hedensted: Fredag 28. maj var sidste åbningsdag for Malice Blomster i Hedensted. Men hen over weekenden har butiksindehaver Steen Holch været i forhandlinger omkring at afhænde butikken til anden side.

Disse forhandlinger er endt med, at indehaveren af Blomsterhuset Ramdal i Tørring, Line Ramdal, får overrakt nøglerne til butikken allerede mandag 31. maj.

Blomsterbutikken Malice Blomster og Brugskunst på Bredgade i Hedensted har i en årrække været ejet af Steen Holch fra Boller Blomstercenter og drevet af datteren Line Holch. Det er dog ikke en konstellation, der kan fortsætte.

Annonce

I en kortfattet meddelelse på Malice Blomsters Facebook-side skrev Line Holch midt i sidste uge, at de ser sig nødsaget til at lukke butikken på grund af sygdom.

For Line Minea Ramdal fra Blomsterhuset Ramdal i Tørring, der i øvrigt netop fået Hedensted Kommunes nye detailhandelspris, var det en mulighed, hun ikke kunne lade gå fra sig.

- Jeg så på Facebook, at butikken skulle lukke, og det, synes jeg, var en oplagt mulighed for mig til at undersøge, om vi kunne finde ud af en handel, og det kunne vi heldigvis. Tanken om at udvide med en butik mere er noget, jeg har leget med et stykke tid, så det er helt perfekt. Og Hedensted er jo en rigtig god handelsby, så jeg har store forventninger til, at den nok skal komme til at køre godt, siger Line Ramdal, der endnu ikke ved, hvem hun skal have til at hjælpe sig med at drive butikken.


Tanken om at udvide med en butik mere er noget jeg har leget med et stykke tid, så det er helt perfekt.

Line Ramdal, indehaver af Blomsterhuset Ramdal i Tørring - og nu også Hedensted


Det gamle personale er blevet opsagt, og om der bliver rekrutteret nogle herfra, er endnu for tidligt at sige noget om, fortæller hun.

Hun satser på meget snart at kunne åbne sin butik nummer to, der også kommer til at bære navnet Blomsterhuset Ramdal.

Der manglede ledelse

Steen Holch forklarer, at det var sygdom hos datteren Line Holch, som førte til en lukning af Malice Blomster.

- Årsagen er, at Line lider af rygsøjlegigt, som er en permanent lidelse, der gør, at hun selv i bedste fald kun kan arbejde en time eller to om dagen. Det betyder, at butikken har manglet daglig ledelse, og da jeg ikke er blomstermand, så var der ikke rigtig andet at gøre end at trække stikket, siger Steen Holch, der dog glæder sig rigtig meget over, at det lykkedes at finde én, der vil drive butikken videre.

Malice Blomster, der har til huse på Bredgade i Hedensted skifter nu navn til Blomsterhuset Ramdal. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce