Annonce
Tørring Folkeblad

Bragenholt Massage åbner i Give

43-årige Claus Bragenholt fra Tørring har nu åbnet klinikken A-Cross Massage på Hjortsvangen 84 i Give. Han vil dog forsat have sin klinik i Tørring åben om onsdagen. Foto Jim E. Hoff

Claus Bragenholt har åbnet klinikken A-Cross Massage på Hjortsvangen i Give.

Annonce

Tørring: Efter en 16 år lang karriere som skraldemand i København og Koldingområdet har Claus Bragenholt fået opfyldt sin drøm om at blive massør på med egen klinik på fuld tid. I 2012 blev Claus uddannet som fysiurgisk massør på At-Workskolen, og I 2014 flyttede Claus og hans familie fra København til Tørring, hvor Claus i en periode dobbeltjobbede både som massør og skraldemand.

Han startede efterfølgende sin egen klinik A-Cross Massage fra hjemadressen på Rådyrvej i Tørring, og i slutningen af 2017 fik han så via sit netværk et praj om, at der var et ledigt lokale på Hjortsvangen 84 i Give, hvor også Strong2Gether, Personlig Ro & Yoga og Sportsklinikken Give holder til.

- Vi fik kigget godt og grundigt på tallene, og sammen med min kone besluttede jeg så at gå all in i det her projekt, fortæller Claus Bragenholt, der stadigvæk vil holde sin klinik i Tørring åben hver onsdag.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce