Annonce
Tørring Folkeblad

Butikker: Bare vi kan åbne igen 4. januar

Det bliver især blomsterhandlerne, der kommer til at mærke, at de skal have lukket ned mellem jul og nytår. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Nedlukning af butikkerne mellem jul og nytår rammer i Tørring mest blomsterhandlerne. Tiltag som fælles udbringningsordning overvejes.
Annonce

Tørring: Butikkerne i Tørring skal holde lukket mellem jul og nytår. Det slog statsminister Mette Frederiksen fast på et pressemøde onsdag 16. december. For de lokale butiksejere bliver meldingen modtaget med blandede følelser.

På den ene side er der lettelse over at få julehandlen med, mens der på den anden side er bekymring for at nedlukningen kommer til at vare længere end til og med søndag 3. januar, som pt. er den officielle slutdato.

- At detailbutikkerne skal holde lukket mellem jul og nytår, vil især ramme blomsterhandlerne, der traditionelt har åbent 1. og 2. juledag og generelt har nogle store salgsdage mellem jul og nytår. Omvendt er mit indtryk, at det for mange andre ikke er de store handelsdage mellem jul og nytår alligevel, lyder det fra Handelstandsformand i Tørring, Henrik Hornemann.

Han vil nu tage fat på sine medlemmer og finde ud af, om der er behov for at lave nogle tiltag fra handelstandsforeningens side som f.eks. at hjælpe til med fælles udbringning og/eller udlevering af varer til de butikker, der ikke har webshops.

Den største bekymring fra hans side er, at nedlukningen kommer til at vare længere end til 3. januar.

- I så fald kan det godt ske at blive kritisk. Det handler ikke kun om kroner-ører, men også om hvordan man opretholder sin relation til kunderne, mens man er lukket ned, lyder det fra Henrik Hornemann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce