Annonce
Tørring Folkeblad

Butikker bruger live-sendinger i coronatiden: Solgte tøj og 1250 planter

Marhilde Grosbøl kan ikke holde modeshow, som hun plejer. I stedet har hun vist tøj fra butikken frem online til glæde for kunderne. Privatfoto
Når kunderne holder sig tilbage med at komme i butikkerne, bruger butikker live-sendinger til at sælge. Grosbøl skulle have haft modeshow, men solgte i stedet tøj live. Blomsterhuset Ramdal sendte 1250 potteplanter af sted ved en live-sending.
Annonce

Uldum/Tørring: Strøgkunder og tøjshoppere ser butikkerne på grund af coronakrisen ikke meget til i øjeblikket.

I stedet har to lokale butikker haftsucces med såkaldte live-sendinger via sociale medier, hvor tøj, blomster eller andre varer bliver vist frem, og kunderne så kan købe det, de ser på skærmen.

Tøjbutikken Grosbøl i Uldum plejer på denne tid af året at holde modeshow, men det har ikke været muligt på grund af coronakrisen, I stedet havde butikken linet op til en sending med nyheder og gode tilbud tirsdag aften.

- Mange kunder har været trætte af, at vi ikke har kunnet holde modeshow, så vi ville sende video live fra butikken i en time, men pludselig var der gået to en halv time, forklarer Mathilde Grosbøl fra tøjbutikken.

Både trofaste kunder og nye ansigter havde fundet vej til live-sendingen på Facebook, hvor Mathilde Grosbøl vister t-shirt og bluser frem i forskellige størrelser. Bukser var der dog ikke mange af, for dem vil kunderne prøve.

- Da der var flest, kiggede 120 med, både trofaste kunder, men også en del nye, og vi solgte for et pænt beløb, siger Mathilde Grosbøl, der helt sikkert vil holde live-sending igen.

- Vi har travlt med at pive, men krisen giver os også mulighed for at tænke over, hvordan vi ellers kan gøre og gøre os dygtige. På den måde lærer vi noget, og det gør vores kunder også, siger Mathilde Grosbøl.

Efterfølgende kunne kunderne vælge af få leveret tøjet eller hente det i butikken, hvilket mange gjorde, og på de måde kom de alligevel ned i butikken.

I løbet af en aften fik Line Minea Ramdal langet 1250 planter ud til kunderne. Arkivfoto
Annonce

Solgte 1250 planter

Samme oplevelse havde Line Minea Ramdal fra Blomsterhuset Ramdal i Tørring, der også må undvære strøgkunder, der bliver fristet af friske blomster. I stedet har blomsterforretningen haft succes med at sælge stueplanter, orkideer og blomster ved live-sendinger.

- Vi blev totalt væltet torsdag aften. Folk fulgte med i fire timer, og vi solgte 1250 potteplanter. Der opstår lidt en stemning om, at man skal komme først, så der går sport i det, fortæller Line Minea Ramdal, der både solgte stauder, stueplanter og orkideer.

Da hun først begyndte at sende live, ville mange have varerne bragt, men i takt med, at samfundet er åbent mere op, kommer flere og flere og henter i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce