Annonce
Tørring Folkeblad

Butikker har aftenåbent med levende vinduesmodeller og bidder af Bredgade

I forbindelse med sidste års sommersalg i Tørring havde tøjbutikken Louise fået modeller til at gå rundt med skilte på torvet. Denne gang holder de sig til butiksvinduerne, da coronarestriktionerne ikke tillader store forsamlinger. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Tørring: Når der på torsdag er aftensalg i Tørrings butikker vil der blandt andet være mulighed for at opleve levende vinduesmodeller, vinde en brudebuket og sågar få sig et bid af Bredgade.

For selvom coronarestriktionerne ikke lægger op til de sædvanlige køtilbud, har butikkerne alligevel fundet på alternative salgsfremstød- uden selvfølgelig at forsamle flere mennesker end højst nødvendigt.

Bagergården har f.eks. lavet sin helt egen Bredgade-kage, som man kan få et bid af, og hos Louise har indehaver Vivi Søiberg fået en række lokale piger og kvinder til at stille sig op i vinduerne som vinduesmodeller.

- Når vi nu ikke så godt kan fylde vinduerne med køtilbud, syntes vi det kunne være sjovt med nogle levende modeller, der viser tøjet frem i vinduerne, og måske også går lidt rundt i butikken, fortæller Vivi Søiberg om initiativet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce