Annonce
Tørring Folkeblad

Byer får tilskud til parker og natur

Uldum Kær Naturlaug har fået penge til endnu et shelter i kæret. Arkivfoto
Udvalget for Fritid og Fællesskab har uddelt 400.000 kr. til naturprojekter i hele kommunen.
Annonce

Hedensted: En række naturprojekter har netop fået en økonomisk håndsrækning fra Hedensted Kommune.

I alt har 11 projekter fået del i puljen for fælles natur, som er en ny pulje på 400.000 kr., som blev oprettet i forbindelse med budgetaftalen sidste år. Puljen skal gå til projekter, der giver adgang til at færdes eller opholde sig i naturen, er til glæde for friluftslivet og løfter kvaliteten af eksisterende naturtiltag.

Syv projekter har fået fuld støtte til deres tiltag. Uldum Kær Naturlaug har fået penge til et shelter i Uldum Kær, Rask Mølle Borgerforening har fået til et bord/bænkesæt og plantning omkring et regnvandsbassin.

I Stouby er der givet penge til at skabe mere biodiversitet i forbindelse med en frugthave ved Stouby Skole, mens Snaptun Lokalråd nu kan udbedre stien til Hesteodde, samt forbedre området Svenskeskansen og batteriet.

Tørring Borgerforening har fået penge til skiltning af hjertesti til Gudenåen, mens Vrigsted Bylaug har fået til oprensning af en sø og til Engstien.

Der var ikke penge til at imødekomme alle ansøgninger, og fire projekter har delvist fået penge. Tørring Borgerforening har fået 50.000 kr. til Gudar park og naturby.

Glud og omegns borgerforening og lokalråd 50.000 kr. til ny bypark ved renseanlæg.

Løsning Lykkes og Løsning lokalråd 64.000 kr. til stier og aktivitetslommer ved Skærven, og Juelsminde Visionsråd 64.000 kr. til en parksti som forbinder Svanevænget og den nye legepark.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce