Annonce
Tørring Folkeblad

Byfest indrager de unge: Teenagere får eget telt med aktiviteter

Kasper Lundstrøm har sammen med tre venner arrangeret et ungdomstelt for 7.-9. klasse i forbindelse med byfesten i Lindved. Arkivfoto

Fire unge er selv med til at arrangere aktiviteter og hygge for 7.-9. klasse, når Lindved holder byfest.

Annonce

Lindved: Mens de mindre børn har nok at give sig til, når Lindved holder byfest, har det været noget sværere at få teenagerne til at komme til byfesten.

- Vi må ikke være inde i teltet lørdag aften, og der er også mange fulde mennesker, som en del ikke bryder sig om. Derfor har mange bare hængt ud i parken i nærheden, fortæller Kasper Lundstrøm, der selv er ung og går på Lindved Skole.

Han meldte sig sammen med et hold venner som hjælpere til byfesten og havde regnet med, at de skulle stå for nogle praktiske opgaver.

- Men så blev vi kontaktet af Palle Amstrup fra byfesten, der spurgte, om vi ikke ville være med til at lave noget for 7.-9. klasse, fortæller Kasper Lundstrøm.

Sammen med Nikolaj Larsen, Lukas Jensen og Christian Borg gik han i tænkeboks. De kom frem til at lave et ungdomstelt, hvor der fredag aften vil være alkoholfrit diskotek med Sunlight og lørdag fra kl. 13-17 være en masse aktiviteter i teltet.

- Palle foreslog, at vi kunne spille ludo, men den skød vi hurtigt ned, siger Kasper Lundstrøm med et smil.

I stedet kan de unge prøve sømblok, dart, bordfodbold, rafling og meget mere. Der vil være sofaer i teltet og masser af hygge.

- Det er fedt, at vi er blevet spurgt, om vi selv havde nogle ideer, og vores kammerater synes, det er rigtigt fedt, siger Kasper Lundstrøm, der regner med 40-50 unge i teltet.

Annonce

Klassisk byfest

Ud over det nye tiltag, er byens byfest fyldt med gengangere.

Festen begynder torsdag med banko, og fredag er der underholdning i i teltet med Tulle og Skralle for de mindste, legeland, soda-disko for 0.-6. klasse, fodbold og fredagshygge i teltet med Ole Gas og Rock Parade.

Lørdag begynder med morgenkaffe, og i løbet af dagen er der fodboldstævne, tryllekunstner, skyd en kendt i baljen og konkurrencer. Om aftenen er der fest i teltet med DJ Stig Malling og Costum Copies. Søndag er der street håndbold og straffesparkskonkurrence. Til gengæld udgår sæbekasserallyet.

- Vi har rigtig stor opbakning til festen, og jeg forventer, at den bliver endnu bedre i år, siger byfestansvarlig Palle Amstrup.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce