Annonce
Tørring Folkeblad

Corona og flere indbyggere giver rekordomsætning: Tørring-borgere handlede for 74 millioner i brugsen i 2021

Kundestrømmen til Superbrugsen i Tørring har igen i år været stigende. Arkivfoto: Mads Dalegaard
På Tørring Brugsforenings generalforsamling onsdag aften kunne uddeler Henrik Hornemann præsentere endnu en rekordomsætning. Allerede nu forudser han dog, at 2022 ikke når op i helt samme gear.

Tørring: Dagligvareforretningernes rekordhøje omsætning under coronakrisen kommer også til udtryk i Tørring.

Her kunne Tørring Brugsforening onsdag aften præsentere en årsomsætning på næsten 74,5 millioner kroner, hvilket er omkring 10 pct. højere end året før, som også var rekord. Tallene dækker over en vækst i både dagligvarer og salg af brændstof.

Ifølge uddeler Henrik Hornemann er der to årsager til væksten, den fortsatte effekt af corona og et stigende indbyggertal i Tørring.

Annonce

- Dagligvareforretningerne har generelt øget omsætningen under coronakrisen, men det er ikke kommet af sig selv. Den øgede omsætning forudsætter også, at man har tilbudt kunderne det, de gerne vil have, og der, tror jeg, vores koncept omkring god mad og vin har gjort en forskel. Det, at vi har en stor butik med masser af plads, har også betydet, at kunderne har været trygge ved at handle hos os, konkluderer Henrik Hornemann.

Tilbage til hverdagen

Men corona-tiden varer (heldigvis) ikke ved, og den lokal uddeler kan allerede nu forudse at 2022 ikke bliver et rekordår.

- Forventningerne til 2022 er ikke helt så store. Vi kan godt mærke, at nu har hverdagen heldigvis meldt sig igen, og vi når ikke helt op i samme gear som de to foregående år, lyder det fra Henrik Hornemann.

De seneste år store omsætning kan også mærkes på bundlinjen. Ligesom sidste år kommer Tørring Brugsforening ud med et overskud før skat på 1,6 mio. kroner.

- Det betyder, at vi nu selv kan finansiere vores planlagte udskiftet af køl og frost, samt øvrig energioptimering i butikken, lyder det fra Henrik Hornemann, der i øvrigt kan fejre 15 års jubilæum som brugsuddeler i Tørring.

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Hedensted og Odder får hver otte millioner til lokal udvikling: Hør hvordan du kan bidrage til at fordele pengene

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Det er dejligt endelig at se, at nogle medlemmer af regionsrådet faktisk er lydhøre for problematikken omkring responstider

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Regionsrådsmedlemmer reagerer på kritik af responstider: Der skal være kvalitet og tryghed i ambulancedriften i hele regionen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Buschauffør blev overfuset og slået: Politi leder efter gerningsmanden

Hedensted/Juelsminde Avis

Danmark skal være et land, der melder sig ind - og ikke ud - når der er brug for at tage ansvar i den verden, vi er en del af

Hedensted/Juelsminde Avis

KD støtter friplejehjem i Løsning: Ældre bør have frit valg, når de skal på plejehjem

Tørring Folkeblad

Unge tog ansvar, efter møller skrev på Facebook: - Det er positivt, at nogen tør stå frem og stå ved, hvad de har gjort

Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Sådan kombinerer du sommerferie og vægttab

Hedensted/Juelsminde Avis

Det er vigtigt at måle alle infrastruktur-investeringer efter samfundsøkonomisk rentabilitet, hvilket helt forsvinder i debatten om timedrift og togfond

Tørring Folkeblad

Salmeforfatter fortæller om livet

Tørring Folkeblad

Nyt tilbud: Nu kan seniorrådet træffes på biblioteket

Tørring Folkeblad

Cyklist blev påkørt og fik hjernerystelse: Bilist kørte videre

Hedensted/Juelsminde Avis

Modebutik i Hedensted er Gazelle for fjerde år i streg

Annonce