Annonce
Tørring Folkeblad

Coronatest i Tørring: - Vi vil være på den sikre side

Den tidligere butiksindehaver i Tørring, Bent Søiberg afventer i øjeblikket svar på en podning for coronavirus. Både han og hustruen Vivi Søiberg har isoleret sig, pga. risikoen for smitte. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Selvom der ikke er nogen officiel udmelding om coronasmittede i Hedensted Kommune endnu, er flere borgere blevet testet. Torsdag formiddag rykkede testenhed til Tørring.
Annonce

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement

Opdateret: Bent Søiberg blev fredag formiddag frikendt for coronavirus. - Vi er lykkelige, lyder det fra Vivi Søiberg. (Trier)

Tørring: I Tørring blev, Bent Søiberg, her til formiddag podet for coronavirus og afventer nu svar på, hvorvidt han er smittet eller ej. Podningen sker da den tidligere butiksindehaver lørdag vendte hjem fra skiferie i det siden karantæneramte Ischgl i Tyrol.

Det fortæller hans hustru Vivi Søiberg, der har valgt at lave et opslag på Facebook om testen, da parret bor midt i Tørring og flere har undret sig over, at der torsdag holdt en ambulance med en mand i fuld beskyttelsesudstyr i byen.

- Bent er ok. Det er mest en sikkerhedsforanstaltning, og vi får besked i morgen, om han er smittet eller ej, fortæller Vivi Søiberg.

Hun kørte sin mand hjem fra lufthavnen lørdag og har af den grund siden da opholdt sig i frivillig isolation i den modsatte ende af huset.

Kun hvis Bent Søiberg testes positiv for corona, skal Vivi Søiberg også testes.

- Det virker voldsomt, når der kommer sådan en ambulance kørende, men det er altså bare fordi vi vil være så forsigtige som muligt. Jeg er fuldstændig frisk, men keder mig bravt i min ende af huset, lyder det fra Vivi Søiberg.

Hun driver tøjbutikken Louise i Tørring og håber snart at være på arbejde igen. Ulla Andersen holder butikken åben i mellemtiden.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce