Annonce
Tørring Folkeblad

Cykelbutik midlertidig lukket på grund af corona: Ejer testet positiv ved et tilfælde

René Lyngholm Hansen fra Tørring Cykler er testet positiv for Covid 19 og har derfor lukket forretningen midlertidig. Arkivfoto
Tørring Cykler har lukket forretningen indtil mandag, da både indehaver og butiksansvarlig er testet positiv for corona.
Annonce

Tørring: Cykelforretning Tørring Cykler på Torvegade i Tørring er midlertidig lukket og forventer først at åbne igen mandag morgen.

Det fremgår af et opslag på forretningens Facebook-side, hvori det også oplyses, at baggrunden for lukningen er, at indehaver Rene Lyngholm Hansen og butiksansvarlig Mikkel Villefrance begge er testet positive for coronavirus.

43-årige Rene Lyngholm Hansen blev testet positiv for coronavirus lørdag 29. august, mens 21-årige Mikkel Villefrance, der er René Lyngholm Hansens papsøn, blev testet positiv onsdag 2. september.

I følge opslaget har René Lyngholm Hansen været syg med Covid-19, men er nu helt fri for symptomer.

Annonce

Kom som en overraskelse

René Lyngholm Hansen blev testet positiv, efter hans kone havde fået et positivt testresultat.

- Hun blev testet helt rutinemæssigt, og blev meget overrasket over, at hun var positiv. Da hun fik det at vide lørdag formiddag, lukkede jeg butikken og fik selv en test, fortæller René Lyngholm Hansen, der på det tidspunkt ikke havde nogen symptomer på sygdommen.

Allerede lørdag aften begyndte han dog at få det dårligt, fik feber og influenzalignende symptomer. Sygdommen gik forholdsvis hurtigt over, og onsdag følte han sig helt frisk igen.

- Hvis jeg ikke var blevet testet, havde jeg ikke anet, eller haft mistanke om, at det var corona, jeg fejlede, konstaterer René Lyngholm Hansen.

Mikkel Villefrance, der bor for sig selv, fik i første omgang et negativt svar. Ved den efterfølgende test var prøven dog positiv, selvom han på intet tidspunkt har haft symptomer.

- Vi aner ikke, hvor vi har samlet det op henne. Vi har ikke været hysteriske med corona, men har taget det alvorligt og har holdt afstand og sprittet af osv., så det kan være hvor som helst, vi er blevet smittet, fortæller René Lyngholm Hansen.

Han har udover opslaget på Facebook kontaktet alle, han har været i nær kontakt med, ligesom han har indtalt besked på sin telefonsvarer om, at han er smittet.

- Men der kommer jo også folk ind i butikken, jeg ikke kender, så derfor valgte vi at lave opslaget, så alle har mulighed for at forholde sig til det og eventuelt tage en test, lyder det fra butiksindehaveren, der er taknemmelig over den positive modtagelse, opslaget har fået.

Sundhedsmyndighederne smitteopsporer to døgn tilbage fra den positive test og derfor skal man være særlig opmærksom på symptomer, hvis man har været hos Tørring Cykler siden torsdag i sidste uge.

Annonce

Åbner på mandag

René Lyngholm Hansen forventer at kunne åbne døren til sin forretning op igen på mandag 7. september.

Da man ifølge Sundhedsstyrelsen ikke smitter efter 48 timer uden symptomer, kunne han i princippet godt åbne forretningen igen fredag, men har for en sikkerheds skyld valgt at holde lukket indtil mandag.

- Og hvis jeg får det dårligt igen, åbner jeg selvfølgelig ikke. Da jeg har haft symptomer, skal jeg ikke have en negativ test, men blot være symptomfri i 48 timer. Mikkel og min kone, der ikke har haft symptomer, skal derimod have en negativ test, inden de ikke længere skal isolere sig, forklarer René Lyngholm Hansen.

Den seneste uge er tre personer blevet testet positiv for coronavirus i Hedensted Kommune.


Vi aner ikke, hvor vi har samlet det op henne.

René Lyngholm Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce