Annonce
Tørring Folkeblad

Cyklister og gående skal deles om pladsen på ny sti

På strækningen fra Postvej til Engvej skal cyklister og gående deles om den samme plads, hvilket kræver lidt tilvænning. Foto: Ingrid Trier
Forskønnelsen af Bredgade er næsten afsluttet - endnu mangler der dog skilte, der skal vise, at der er en cykel/gangsti samt vejtræer.
Annonce

Tørring: I følge flere opslag på Facebook har den nye kombinerede cykel og gangsti på Bredgade i Tørring fra torvet til Postvej skabt uhensigtsmæssige situationer, hvor cyklister og gående er i tvivl, om hvem, der må være der.

I den forbindelse slår Michael Laursen, leder af natur, vej og park i Hedensted Kommune fast, at stien er fælles for cyklister og gående.

- Der er et skilt på vej, der skal vise, at det er en fælles cykel- og gangsti, men man skal selvfølgelig også lige vænne sig til at gående og cyklister ikke er adskilt, forklarer Michael Laursen.

Han pointerer desuden, at nitterne i cykel/gangstien er sat for at gøre det lettere at deles om pladsen, men at cyklister og gående i princippet må færdes på begge sider af nitterne.

Udover cykel/gangsti skiltet mangler der også en del vejtræer, der skal plantes mellem parkeringsbåsene.

I følge Hedensted Kommunes hjemmeside om byudviklingen i Tørring har vejtræerne været i restordre, og de kan først plantes til november. Der arbejdes desuden på at sætte et antal plantekummer op på stykket mellem Postvej og Engvej.

Nitterne i midten af cykel/gangstien skal gøre det lettere for cyklister og gående at deles om pladsen. Foto: Ingrid Trier


Der er et skilt på vej, der skal vise, at det er en fælles cykel- og gangsti, men man skal selvfølgelig også lige vænne sig til at gående og cyklister ikke er adskilt

Michael Laursen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce