Annonce
Tørring Folkeblad

Dagens kreative corona-tiltag: Bamsejagt

I Løsning kan man gå på bamsejagt for tiden. Flere borgere har placeret en eller flere bamser i et vindue, så børnene i området kan spotte disse bamsevinduer, idet de er ude og gå tur. Arkivfoto: Jens Eilertsen
Annonce

Løsning: "Dagens kreative corona-tiltag" kommer fra Løsning, hvor en række lokale borgere har ladet sig inspirere af et nyt fænomen, som handler om at gøre gåturene lidt sjovere. En af disse lokale borgere hedder Vitta Mikkelsen, der under "Det sker Løsning" på Facebook har følgende fine forslag til børnefamilierne i området:

"Island gør det. USA gør det. Østerbro gør det", skriver hun med henvisning til en international dille i disse coronatider: Bamsejagt!

"Alle, der vil være med, placerer en eller flere bamser i sit vindue. Når kvarterets børn så går tur, kan de gå rundt og more sig med at spotte alle bamsevinduerne", skriver Vitta Mikkelsen.

Denne opfordring er hermed givet videre til alle andre interesserede i Hedensted Kommune. God bamsejagt.

Dagens kreative corona-tiltag

I en tid, hvor mange af os er derhjemme på grund af coronakrisen, er der rigtig mange private borgere, butikker og virksomheder med flere som får gode idéer til aktiviteter og tiltag, der kan gøre hverdagen lidt sjovere.

Vi har på redaktionen valgt at bringe nogle af dem til almen inspiration under overskriften "Dagens kreative corona-tiltag".

Vi modtager gerne tip om netop sådanne gode, kreative corona-tiltag på hendo@jfmedier.dk.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 3

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce