Annonce
Tørring Folkeblad

Detailprisen 2020: Stort skulderklap til modebutikken Check Point i Juelsminde

Mode- og livsstilsbutikken Check Point i Juelsminde er nomineret til Detailprisen 2020, og det er indehaver Lone Bleher selvsagt rigtig stolt over. Foto: Mads Dalegaard
Lone Bleher har drevet mode- og livsstilsbutikken Check Point i Juelsminde siden 2007. Det har hun ingen planer om at lave om på, idet hun går glad på arbejde hver dag. Arbejdsglæden er ikke blevet mindre af, at hendes butik er blevet nomineret til Detailprisen 2020.

Juelsminde: 1. juni er det 14 år siden den nu 57-årige Lone Bleher havde første arbejdsdag som indehaver af tøjforretningen Check Point på Odelsgade i Juelsminde.

Der er sket mangt og meget med butikken i den periode. Dels er sortimentet skiftet fra børnetøj til modetøj til piger og kvinder i alle størrelser og aldre foruden fodtøj, tasker, accessories og wellness-produkter, og dels befinder butikken sig nu på en helt anden adresse, idet hun i 2010 rykkede fra Odelsgade 38 til Odelsgade 18 for at få noget mere plads.

Og meget tyder på, at hun og hendes personale gør det rigtig godt, for butikken er nemlig af nogle af dens kunder blevet indstillet til Detailprisen 2020 i Hedensted Kommune, hvorefter et dommerpanel har udpeget butikken til at være en del af et finalefelt på syv ud af 44 kunde-indstillede butikker.

Annonce

- Det er jeg godt nok meget benovet over. Tænk sig, at der er nogen, der har brugt tid på at skrive noget pænt om os, og at vi så oven i købet er blevet udpeget til at være en del af finalefeltet. Det er godt nok vildt, siger Lone Bleher, der ikke går i stykker, hvis Check Point ikke vinder Detailprisen 2020.

- Bare det at blive indstillet er jo helt fantastisk. Jeg er dybt taknemmelig og tager det som et udtryk for, at kunderne kan lide vores butik. At vi rammer noget rigtigt, og yder en god service. Jeg har også nogle superdygtige piger ansat, som er med til at skabe en god og hyggelig stemning i butikken, siger Lone Bleher, der bor i Vejle, men tidligere har boet i netop Juelsminde.

Lå ikke til højrebenet

At hun skulle ende med at overtage en tøjbutik i Juelsminde, lå dog ikke lige til højrebenet. Hun er oprindeligt bankuddannet, men har fortrinsvis arbejdet indenfor maskinbranchen, hvor hun solgte bukkemaskiner og sakse til tyndplade-industrien. Den virksomhed hun arbejdede i blev imidlertid opkøbt, og det faldt sammen med, at Check Point i Juelsminde blev sat til salg.

- Jeg havde en konkurrence-klausul, der gjorde, at jeg ikke kunne arbejde indenfor maskinbranchen i en periode, og det fik mig til at kigge i andre retninger. Det blev så til at jeg købte Check Point, og det har jeg bestemt ikke fortrudt, selv om jeg ikke fik den bedste start, siger Lone Bleher.

Annonce

Finanskrise kostede

Her henviser hun til den globale finanskrises indtog i 2008. Altså blot et år efter, at hun overtog Check Point.

- Mit salg af børnetøj faldt drastisk, og det gjorde, at jeg ændrede koncept, så jeg også begyndte at sælge dametøj. Det stod ret hurtigt klart, at lokalet i Odelsgade 38 var for lille til det jeg gerne ville, så i 2010 flyttede vi til nye og meget større lokaler her på Odelsgade 18, fortæller hun.

Hun importerer selv dametøj og tasker fra både Italien og Frankrig og blander det med danske mærker.

Annonce

Hele tiden nye varer

- Det gør, at der hele tiden kommer nye varer ind ad døren, og at vi kan tilbyde noget, som man ikke lige finder i andre butikker. Og så er det også vigtigt for mig, at vi kører med et moderat prisniveau på vores varer, så alle kan være med, siger Lone Bleher, der som noget nyt har lavet en kundeklub, som allerede har rundet de 1200 medlemmer. Hun bruger også både Facebook og Instagram til at promovere sine varer, ligesom butikken også råder over en webshop.

- Det har helt klart haft stor betydning for vores salg i forbindelse med diverse corona-restriktioner. Det har gjort, at vi har kunnet holde skruen i vandet hele tiden, selv om mit personale har været hjemsendt på lønkompensation, siger Lone Bleher, der blandt andet klarede den seneste corona-nedlukning ved selv at køre rundt med varer til kunderne.


Bare det at blive indstillet er jo helt fantastisk. Jeg er dybt taknemmelig og tager det som et udtryk for, at kunderne kan lide vores butik. At vi rammer noget rigtigt, og yder en god service.

Lone Bleher, indehaver af modebutikken Check Point i Juelsminde


En anden god ting ved corona-perioden har været, at der har været tid til at opgradere butikken med nyt interiør i form af nye træpaneler på flere vægpartier i butikken.

Annonce

Klar til sommer-rykind

- Det fik jeg det lokale tømrerfirma Sørensen-Kobbelgaard og JUAL til at hjælpe mig med, og jeg synes selv, at resultatet er blevet rigtig flot, siger Lone Bleher, der sammen med resten af personalet er klar til det store sommer-rykind af turister i Juelsminde.

Detailprisen 2020

Detailprisen 2020 er en nystiftet pris, som er søsat af Hedensted Erhverv for at sætte fokus på kommunens mange forskellige butikker.

44 butikker er blevet indstillet til prisen af kunderne, og et dommerpanel har så udpeget syv finalister.

De syv finalister er som følger: Lykke & Lykke i Juelsminde, Grosbøl i Uldum, Lifestyle i Hedensted, Sølvbjerg Shoes i Hedensted/Juelsminde, Checkpoint i Juelsminde, Viola i Tørring og Blomsterhuset Ramdal i Tørring.

Alle syv butikker vil blive portrætteret i Hedensted/Juelsminde Avis og Tørring Folkeblad.

Vinderen af Detailprisen 2020 modtager et kunstværk og en pris - begge dele designet af lokale kunstnere og virksomheder. Det sker fredag 28. maj.

Mode- og livsstilsbutikken Check Point i Juelsminde er nomineret til detailprisen. Onsdag 12. maj 2021. Foto: Mads Dalegaard
Wellness-produkter er en del af sortimentet hos Check Point i Juelsminde. Foto: Mads Dalegaard
Mode- og livsstilsbutikken Check Point i Juelsminde er nomineret til detailprisen. Onsdag 12. maj 2021. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce