Annonce
Tørring Folkeblad

Efter 133 dage: Bro genåbner på mandag

Der arbejdes på højtryk for at få åbnet broen over Gudenåen i Tørring mandag 15. juni. Foto: Ingrid Trier
Mandag 15. juni klokken 7 om morgenen bliver det igen muligt at passere over Gudenåen via Bredgade i Tørring. Dagen vil blive markeret, men den store fejring udskydes til august.
Annonce

Tørring: I 133 dage har Tørring været delt i to på grund af udskiftning af den centrale bro over Gudenåen. Nu får udfordringerne med kilometer lange omkørsler for at komme fra den ene ende af byen til den anden dog snart en ende.

Mandag 15. juni kl. 07 om morgenen forventer projektleder Andreas Jakobsen nemlig endegyldigt at kunne fjerne afspærringerne og lade de første biler kører over den nye bro.

- Vi kører med en meget stram tidsplan. Det sidste arbejde bliver lavet på fredag, og så har broen lige weekenden til at hærde i, inden vi åbner op for trafikken mandag morgen, forklarer Andreas Jakobsen.

I første omgang bliver det med udsigten til dette midlertidige rækværk billisterne kommer til at passere over den nye bro. Foto: Ingrid Trier
Annonce

Stor fest til august

På grund af coronarestriktioner m.v. er der fra udviklingsrådets side i første omgang ikke nogen planer om den helt store fejring af genforeningen mellem Tørrings to bydele.

Tørring Borgerforening, Tørring Camping samt udviklingsrådet vil dog byde på rundstykker og kaffe i forbindelse med åbningen 15. juni.

- Men vi kommer også til at lave en ordentlig fejring efter sommerferien en gang. Vi har planer om en større seance, hvor vi f.eks. har talt om at lave et broløb - lidt som da Storebæltsbroen blev åbnet, lyder det med et smil fra Brian Christensen.

I forbindelse med genåbningen af broen vil busdriften også vende tilbage til det normale fra 15. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce