Annonce
Tørring Folkeblad

Efter 36 år på de lokale aviser: Nu rejser Torben sydpå

53-årige Torben Pedersen bor privat i Vejle og skal nu vende sig til at tage motorvejen sydover i stedet for nordpå, når han kører på arbejde. Foto: Mads Dalegaard
Tørring Folkeblad har i den forgangne uge sagt farvel til en erfaren medarbejder og goddag til en ny.
Annonce

Tørring: Siden han som 17-årig trådte ind på Hedensted Avis som trykker-lærling har ugeaviserne i Hedensted Kommune (Tørring Folkeblad og Hedensted Avis) været omdrejningspunktet i Torben Pedersens arbejdsliv.

Nu er det imidlertid slut. Fra 1. oktober har Torben Pedersen, der for præcis 10 år siden skiftede tryksværten ud med et job som annoncesælger (medierådgiver) på Tørring Folkeblad, fået nyt arbejde i Fredericia og Kolding.


Jeg er selvfølgelig ked af at sige farvel til Tørring, der har været min arbejdsplads i så mange år.

Torben Pedersen


Arbejdsgiveren ændrer sig ikke, da han forsat vil være ansat i Jysk Fynske Medier, men titlen bliver i stedet medieansvarlig for Elbobladet i Fredericia og Kolding Ugeavis.

Torben Pedersen synes, tiden var inde til nye udfordringer.

- Jeg er selvfølgelig ked af at sige farvel til Tørring, der har været min arbejdsplads i så mange år. Men det er også en by, der er inde i en god udvikling, hvor tingene fungerer, og der er stor opbakning til avisen, derfor er jeg ikke utryg ved at rejse herfra, lyder det fra Torben Pedersen.

Annonce

Pedersen bliver til Petersen

Hans afløser på posten bliver 42-årige Palle Petersen. Han bor i Glud med sin kone, der er sygeplejerske og sine to teenagebørn på hhv. 15 og 13 år.

Fritiden bliver brugt på at se så meget fodbold som muligt og spille så meget golf som muligt. Dertil kommer det ugentlige madlavningshold for mænd i skolekøkkenet i Glud, der for Palle Petersens vedkommende ikke handler så meget om at lære at lave mad, som det handler om det sociale i at mødes med sine naboer.

Det nye ansigt på Tørring Folkeblad tilhører Palle Petersen, der i forvejen er sælger for Jysk Fynske Medier i Brædstrup og Nørre Snede. Foto: Morten Pape

Arbejdsmæssigt er Palle Petersen oprindeligt udlært hos Billedgård i Horsens og har brugt det meste af sin karriere i tøjbranchen. Både som selvstændig med egen butik i Oslo fra 2003-2006 og som kørende sælger.

For knap to år siden blev han ansat som sælger hos Jysk Fynske Medier og sælger blandt andet annoncer til Brædstrup Avis og Den Lille Avis i Nørre Snede. Derfor vil han ikke være i Tørring hver dag, men kan altid fanges på telefon og mail.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at lære Tørring at kende. Jeg har prøvet situationen før i Brædstrup og Nørre Snede, og jeg håber at få et lige så godt samarbejde med kunder i Tørring, som jeg har i de andre byer, lyder det fra Palle Petersen.

Også Ann-Louise Hagh og Lene Dandanell, der er annoncesælgere for Jysk Fynske Medier  i Hedensted og Juelsminde, vil fremover have enkelte kunder i Tørring-området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Solceller og grøn omstilling

Tørring Folkeblad

Julekoncert med Birthe Kjær

Annonce