Annonce
Tørring Folkeblad

Efter 37 år: Eyvind lader vandet i Tørring overgå til ny formand

Eyvind Stæger-Holst har bl.a. været med til at samle Tørrings vandværker i sin tid i bestyrelsen. Nu overtages hvervet med at sikre kvalitetsvand til Tørring og Hjortsvangs godt 1200 vandforbrugere til Carsten Nim Pedersen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Tørring Vandværk har netop fået ny formand i form af Carsten Nim Pedersen. Han overtager posten efter 87-årige Eyvind Stæger-Holst, der har siddet i bestyrelsen for vandværket i 37 år, heraf de 25 som formand.

Tørring: - Jeg mener, det er en pligt som borger i et samfund. Der, hvor man har en mulighed for at gøre en indsats med de evner og uddannelse, man har, skal man gøre det.

Sådan lød det tilbage i 2019 fra Eyvind Stæger-Holst i forbindelse med hans 25 års jubilæum som formand for Tørring Vandværk. Nu - efter i den grad at have gjort sin samfundspligt med sammenlagt 37 år i bestyrelsen for Tørring Vandværk - lader den 87-årige formand depechen gå videre.

Arvtager er 57-årige Carsten Nim Pedersen, der har stor erfaring fra bestyrelsesarbejde i Tørring, og som bl.a. har siddet i bestyrelsen og været formand for Tørring Håndværker- og borgerforening, børnehaven og SuperBrugsen Tørring.

Annonce

Han blev valgt ind i vandværkets bestyrelse for et år siden og har i det forgangne år arbejdet på et generationsskifte i samarbejde med Eyvind Stæger-Holst.

Det har bl.a. betydet, at vandværket tilbage i oktober ansatte Torben Nielsen fra Ølholm i en deltidsstilling til at stå for den daglige drift af vandværket.

Carsten Nim Pedersen er ny formand i Tørring Vandværk. Arkivfoto

- Det har hidtil været Eyvind, der har taget sig af det hele, men nu har vi delt det op, så Torben tager sig af det tekniske, og jeg håndterer det administrative, fortæller Carsten Nim Pedersen, der arbejder som driftsøkonom hos landbrugsrådgiverne Sagro i Billund.

Formandsskiftet fandt sted på generalforsamlingen forleden, hvor Marlene Marcussen også blev nyvalgt til bestyrelsen. Den består desuden af Erland Christiansen, Eskild Lauridsen og Arne Nielsen.

Få sms om afbrydelser

Vandværket arbejder i øvrigt på at lave en ny boring, så vandforsyningen til det planlagte boligområde Tørring Vest kan sikres.

Carsten Nim Pedersen oplyser, at vandværket i forbindelse med kloakarbejdet i byen af og til er nødt til at lukke for vandet for at omlægge ledninger. Derfor anbefaler han, at man tilmelder sig vandværkets sms-service, så man får information om eventuelle afbrydelser. Tilmelding sker via hjemmesiden torringvand.dk

Der holdes afskedsreception for Eyvind Stæger-Holst fredag 11. juni kl. 14 ved vandværket på Østergade i Tørring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce