Annonce
Tørring Folkeblad

Efter corona-pause: Nu genoptages uddeling af årshæfter i Aale

Aale Lokalhistoriske Forening udgiver hvert år et årsskrift med et gennemgående tema. I år sættes der fokus på "Huse, der var engang".  Pressefoto: Aale Lokalhistoriske Forening
Annonce

Aale: I den kommende tid vil bestyrelsen i Aale Lokalhistoriske Forening komme rundt i sognet og sælge medlemskaber samt uddele et gratis årshæfte fra foreningen.

Det fortæller formand Inga Hougaard i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen  ville ellers have præsenteret årshæftet på foreningens generalforsamling søndag 15. Marts, men planerne blev brat aflyst på grund af coronakrisen.

Nu håber foreningen at kunne holde generalforsamling i september eller oktober, mens salget af medlemskort og uddeling af årshæfter vil begynde nu.

Årets hæfte fra den lokalhistoriske forening beskriver “Huse der var engang”. Hæftet er på 112 sider og fortæller om 37 huse eller ejendomme i Aale sogn, der i dag er revet ned, men i mange tilfælde opført påny.

- Vi havde glædet os til at præsentere det nye årshæfte for 2020. De mange nye, store og flotte huse med rigtig mange fine detaljer er med til at gøre det attraktivt at bo i Aale og få lokalsamfundet til at bestå, lyder det fra foreningens formand Inga Hougaard.

Prisen for et medlemskort er 150 kr. og udløser samtidig et gratis årshæfte.  Hæftet kan også købes ved henvendelse på aalelokalarkiv@gmail.com eller på 24 96 13 74.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce