Annonce
Tørring Folkeblad

Efter tre måneders ombygning: Skobutik sætter dato på åbning

Sermine Jupa (tv), Diana Hansen og Karina Dahl Jørgensen bliver de faste ansigter i Bitte - Sko med Mere. Derudover er der ansat fire ungarbejdere til butikken. Foto: Mads Dalegaard
Godt og vel tre måneder efter Tørrings sko-butik kom på nye hænder er Bitte - Sko med Mere nu snart klar til at genåbne butikken. Diana Hansen vil sammen med Sermine Jupa og Karina Dahl Jørgensen slå dørene op til den nyrenoverede forretning 5. marts.
Annonce

Tørring: En stor gren ligger på en bund af flis i vinduet. Fra dens grene dingler forskellige par sko i snørrebåndene. På hylderne bagved er de første par sko stillet op, og ved kassen er Diana Hansen i fuld gang med at taste stablerne af æsker med sko ind i systemet.

Efter mere end tre måneders ombygning er den nye indehaver af Bitte - Sko med Mere i Tørring, Diana Hansen snart klar til at slå dørene op for andet end håndværkere og fragtchauffører. Det store kryds i kalenderen er sat torsdag 5. marts, men allerede nu er skiltet med de magiske ord Åben stillet ud på gaden.

- Det hele er jo nyt, så vi vil ikke risikere at have butikken fuld af kunder og gode tilbud, og vi så ikke kan finde ud af at ekspedere dem, så derfor har vi valgt at øve os lidt de næste uger. Det er lidt tilfældig, at den store åbning bliver 5. marts, men det er den første torsdag i marts, og der er vi sikker på, at vi kan være klar og har testet alle systemerne, fortæller Diana Hansen.

Sko-reolerne er fjernet fra vinduerne, så der nu lukkes en masse lys ind i butikken, og der bliver plads til kreative opsætninger i vinduerne. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Mange spørger

Hun overtog i slutningen af oktober forretningen på Bredgade i Tørring efter Lasse Nørremark Kristensen, der forinden var gået i betalingsstandsning og havde gennemført et ophørsudsalg. Siden har Diana Hansen sammen med sin mand Dan Hansen og Maul Trading genenmrenoveret bygningen. Siden 1. januar har de to tidligere ekspedienter i Bitte Sko Sermine Jupa og Karina Dahl Jørgensen sammen med Diana Hansen været i fuld gang med at få varene på plads i butikken, så alt er klar til den længe ventede åbning.

- Vi er nærmest konstant siden dag ét blevet spurgt om, hvornår vi åbner, og det er skønt endelig at kunne offentliggøre det. Vi synes, vi har skyndt os alt, hvad vi kunne, samtidig med at vores liv også skulle hænge sammen, men det tager tid at fylde en hel butik og få alle varer tastet ind, fortæller Diana Hansen.

Annonce

Mere end sko

Størstedelen af butikken vil, som det var tilfældet med den tidligere ejer, være fokuseret på sundt fodtøj, men der kommer også nye mærker og andre nye varer i butikken. I et hjørne er der blevet plads til lidt modetøj, der kommer forskellige accessories som bælter og tasker, og endelig er der også blevet plads cremer, olier, hår- og make-up produkter.

- Jeg har talt med flere unge fra byen, der siger, de mangler en Matas. Det har vi lyttet efter og prøver at ramme noget der. Jeg har fundet nogle gode bæredygtige mærker, der er parfume-fri, parabene-fri osv. I forhold til skoene har vi valgt en grøn linje til imprægneringsmidlerne og vores poser bliver af genbrugsplast, fortæller Diana Hansen.

Der bliver ikke kun sko, men også tøj og skønhedsprodukter hos Bitte - Sko med Mere. Foto: Mads Dalegaard
Også disken er ny. Den har Diana Hansen selv bygget sammen med sin mand. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce