Annonce
Tørring Folkeblad

Efterskole fortsætter med universitets-foredrag

Annonce

Flemming: Flemming Efterskole fortsætter sit samarbejde med Aarhus Universitet omkring det at livestreame naturvidenskabelige foredrag direkte fra universitetet.

Fra tirsdag 4. februar kl. 19 åbner Flemming Efterskole således igen dørene til skolens fællessal, hvor der i løbet af foråret bliver livestreamet syv forskellige foredrag direkte fra Aarhus Universitet. Til det første foredrag er temaet Einsteins relativitetsteori ved professor i relativistisk fysik Ulrik Uggerhøj, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus universitet.

Einstein lagde med sin relativitetsteori fundamentet for meget af den moderne fysik. Til foredraget hører man om, at tid, længde og samtidighed ikke er absolutte begreber, og om de tilsyneladende paradokser som relativitetsteorien behandler. Med cirka tre ugers mellemrum holder engagerede forelæsere foredrag om alle grene af naturvidenskaben. Arrangementerne er gratis, og det er ikke nødvendigt at reservere plads. Biblioteket i Hedensted og Juelsminde står i øvrigt bag fuldstændig samme tilbud.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce