Annonce
Tørring Folkeblad

En blomstrende Tørring-butik bejler til helt ny pris

Line Ramdal fra Blomsterhuset Ramdal i Tørring er vildt glad for at være nomineret til Detailprisen 2020 i Hedensted Kommune. Foto: Michael Svenningsen
Line Ramdal fra Blomsterhuset Ramdal i Tørring kalder det noget af et skulderklap, at hendes butik er blevet indstillet til Detailprisen 2020 af kunderne. Og så er den tilmed med i finalefeltet på syv butikker.

Tørring: Indehaveren af Blomsterhuset Ramdal i Tørring, Line Ramdal, har svært ved at holde armene nede i disse dage. Butikkens kunder har nemlig indstillet blomsterbutikken til Detailprisen 2020, og efterfølgende har et dommerpanel udpeget Blomsterhuset Ramdal til at være en del af finalefeltet, hvor 44 butikker er blevet skåret ned til syv.

- Det er da noget af et skulderklap at få. Jeg tudede faktisk lidt, da jeg fik det at vide. Det er vildt dejligt at vide, at vi har nogle gode og trofaste kunder, for uden dem kunne det hele jo være lige meget, siger 37-årige Line Ramdal, der blev uddannet som blomsterbinder for 20 år siden, og som i otte år har drevet Blomsterhuset Ramdal i Tørring. De seneste fire år på Bredgade.

Har forrygende travlt

Det er en butik med vokseværk, både hvad angår personale og kvadratmeter.

- Vi har forrygende travlt, så jeg har været nødt til at ansætte to nye medarbejdere, så jeg nu har fire ansatte, og jeg bliver nok også nødt til at ansætte en ekstra chauffør, siger Line Ramdal.

Desuden er hun pladsmæssigt i gang med at udvide sin butik for tredje gang, idet hun har lejet den gamle Kjolegaard. Der er blevet væltet en væg til denne nabobygning, og nu skal der indrettes butik på de 150 ekstra kvadratmeter.

Den ekstra plads bliver også ensbetydende med flere bindepladser og nogle bedre personale-faciliteter.

Annonce

Corona-tiden har givet ekstra travlhed

Line Ramdal regner med at blive færdig med udvidelsen og ombygningen i løbet af sommeren.

- Det er et udtryk for, at vi har  megatravlt, og her må jeg sige, at corona-tiden har været en kraftigt medvirkende faktor, for når man ikke kan besøge hinanden af frygt for at smitte hinanden, hvad gør man så? Så sender man en blomster-hilsen. Et blomster-kram kunne man også kalde det. Det er virkelig noget, der har givet os rigtig meget ekstra at lave, siger Line Ramdal, der har kunnet holde åbent gennem hele corona-perioden, fordi blomsterbutikker sorterer under dagligvarer.


Det er da noget af et skulderklap at få. Det er faktisk helt rørende, at vi har så søde kunder.

Line Ramdal, indehaver af Blomsterhuset Ramdal i Tørring


Hun glæder sig også over, at Detailprisen 2020 er med til at sætte fokus på butikslivet i Hedensted Kommune.

- Det vrimler jo med gode, kompetente mennesker ude i butikkerne, og vi kan jo det hele i Hedensted Kommune. Kunderne behøver ikke køre til Vejle, Århus eller Horsens, siger Line Ramdal, der nu spændt må vente på, hvem der får Detailprisen 2020. Det bliver afgjort 28. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 18

Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 17

Tørring Folkeblad

Mathilde Grosbøl: - Fantastisk at kunderne har brugt tid på at rose vores butik

Tørring Folkeblad

Bogsnak i Uldum Kær

Tørring Folkeblad

Klummen: Gå dig glæde til

Annonce