Annonce
Tørring Folkeblad

Endelig: Lokalråd jubler over nye byggegrunde i Ølholm

Efter mange års venten er det endelig blevet Ølholms tur til at få nye byggegrunde. Arkivfoto: Morten Marboe
I slutningen af 2021 vil der blive lavet en kommunal udstykning i Ølholm med fem til 10 grunde. Det vækker glæde hos byens lokalråd, der længe har kæmpet for nye byggegrunde i byen.
Annonce

Ølholm: Juhu - endelig. Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra formand for Ølholm Lokalråd, Annette Vestbo på, at Hedensted Kommune har besluttet sig for til næste år at udstykke fem til 10 grunde i byen.

Hun har sammen med det øvrige lokalråd i flere år kæmpet for at få udstykninger til byen.

- Relativ kort tid efter borgmesteren tiltrådte, var han ude at tale med os, og det eneste budskab, vi havde til ham var, at vi ønskede os nogle nye byggegrunde. Siden har vi kæmpet en kamp for at overbevise byrådet, om, at det var vores tur, fortæller Annette Vestbo.

Hun fortæller, at der pt. kun er et par ledige byggegrunde i Ølholm.

- Men det er nogle større grunde, der kræver et særligt klientel. Helt almindelige standard parcelhusgrunde har vi ikke nogle af, og det betyder faktisk, at folk, der gerne vil bygge i Ølholm, er begyndt at søge mod andre byer, fortæller Annette Vestbo.

Annonce

Vigtigt for skolen

For hende er byggegrunde alt afgørende for byens udvikling.

- Efter nogle lidt magre år har vi haft en rigtig god udvikling på børnetallet, og det, vil vi selvfølgelig meget gerne have, forsætter. Vi vil gerne have en varieret alderssammensætning i byen, men vi er især nødt til at kunne tiltrække børnefamilier for at kunne holde liv i skole, børneliv og idrætsliv, konstaterer Annette Vestbo, der nu vil krydse fingre for stor efterspørgsel på grundene.

- Vi er en by, som rigtig mange vender tilbage til, og hvor vi kan tilbyde tryghed, nærhed og fællesskab, samtidig med at vi har en motorvej i baghaven og et glimrende handelsliv i Tørring få kilometer væk, lyder det fra Annette Vestbo.

Den nye udstykning bliver lavet i området mellem Vejlevej, Ølholm Skole, Jehovas Vidners rigssal og Guldagervænget.


Relativ kort tid efter borgmesteren tiltrådte, var han ude at tale med os, og det eneste budskab, vi havde til ham var, at vi ønskede os nogle nye byggegrunde

Annette Vestbo
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce