Annonce
Tørring Folkeblad

Få passet dine børn, mens du køber julegaver

Privatfoto
Tørring får i næste uge sine egen julecafé i det gamle kornlager med æbleskiver, pileflet og eventyroplæsning.
Annonce

Tørring: Det skal være hyggeligt at gå på juleindkøb i Tørring. Sådan lyder målsætningen hos den lokale handelsstandsforening, som i år vil prøve kræfter med en julecafé, hvor både børn og voksne kan få sig et hvil under gaveindkøbene.

Caféen kommer til at ligge i det gamle kornlager i gården bag ved tøjforretningen Louise, og Betina Nygaard er i fuld gang med at pynte op med gran, nisser og hvad der ellers hører sig til.

- Sidste år havde vi en pop up café hen over en weekend, og det er med afsæt i den idé, at vi laver julecafé i kornlageret i år. Denne gang bliver der åbent en hel uge, og der kommer masser af aktiviteter for både børn og voksne, siger Betina Nygaard.

Annonce

Endnu mere julestemning

Første åbningsdag er fredag 29. november i forbindelse med "Black Friday". Den dag åbner caféen kl. 15, og der er både gløgg, belgiske pandekager og æbleskiver, og så kan man også bestille en juleplatte til aftensmad.

I løbet af ugen holder caféen åbent om eftermiddagen, og der kan man blandt andet komme ind og lave adventskrans, lære om pileflet, eller prøve andre aktiviteter.

Tirsdag og torsdag er måske særligt interessante for børnefamilier. I hvert fald vil der begge disse dage ml. kl. 15 og 17 være mulighed for at få passet sine børn, der kan høre juleeventyr og hygge, mens man selv får ro til at købe julegaver uden nysgerrige blikke fra de små.

- Vi håber, caféen kan være med til at bringe endnu mere julestemning til byen, og at mange vil benytte sig af den, siger Betina Nygaard.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce