Annonce
Tørring Folkeblad

Familie med fire drenge: Vi tager det en dag ad gangen

Anne Lise Sandbeck og Zakarias og Nor nyder at være ude. Hvordan de næste 14 dage kommer til at forløbe, ved familien ikke helt. Foto: Elisabet D. Hyttel
Mange familier må være kreative for at få job, børnepasning og hensynet til risikoen for coronasmitte til at gå op.
Annonce

Barrit: Blæsten er kold, men solen formår alligevel at varme gæsterne på Stenhøj Strand lørdag formiddag.

Nogle af dem, der har valgt at bruge dagen på at lege i skoven og ved vankanten, er familien Sandbeck fra Løsning. Og et par timers frisk luft er kærkommen i en situation, der lige nu er alt andet end normal.

- Vi kommer her tit, for drenge elsker at lege her, fortæller Anne Lise Sandbeck, der er mor til de fire drenge i alderen et til ni år, der tumler i skoven.

Hu har også sin mand og sine forældre med, og de er som mange andre familier i gang med at finde ud af, hvordan de skal få hverdagen til at gå de næste uger, hvor skoler og daginstitutioner er lukkede.

- Vi er faktisk ikke helt afklarede. Min mand kan arbejde hjemme, og min mor kommer og hjælper lidt, men vi ved ikke helt, hvordan vi gør det. Vi tager det lidt hen ad vejen, siger Anne Lise Sandbeck.

Hun er lægesekretær på Skejby Sygehus og kan arbejde hjemmefra nogle dage, mens hun skal møde på arbejde andre dage. Med fire aktive børn kan det derfor bliver noget af en udfordring. Alligevel mener Anne Lise Sandbeck, at initiativerne til at begrænse smitten er rigtige.

- Det er vigtigt, at der blevet gjort noget, for jeg håber ikke, vi får italienske tilstande, men at det i løbet af de næste 14 dage kan blive bedre, siger hun, inden nogle af drenge lige skal have en hånd for at komme over den næste træstub.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce