Annonce
Tørring Folkeblad

Familier inviteres til sjov dag om sundhed

Familierne kan blandt andet komme på madpakkeworkshop. Arkivfoto
Annonce

Løsning: Deltag i en madpakkeworkshop, få et sundhedstjek, spil e-sport og få hjælp til rygestop.

Det er blot nogle af de ting, man kan opleve, hvis man møder op til Den store familiedag i Sundhedshuset i Løsning 25. maj. Dagen er et samarbejde mellem Hedensted Kommune, Hedensted Centret, lokale fysioterapeuter og BGI Akademiet.

Formålet er at inspirere kommunens familier til nye og sjove måder at tænke sundhed ind i hverdagen, fortæller Pernille Frydensbjerg, der er leder af Sundhedsfremme, Forebyggelse og Træning i Hedensted Kommune.

- Sundhed er jo desværre ofte forbundet med gulerødder, komplekse diæter og løftede pegefingre. I Hedensted Kommunes Sundhedshus ønsker vi på ingen måde at fodre denne antagelse – tværtimod! Vi vil gerne være fortalere for, at de sunde valg sagtens kan være de lette og seje valg, siger Pernille Frydensbjerg.

På dagen kan børn og voksen få et overblik over fritidsaktiviteter og træning og selv prøve nogle af dem af. Det er første gang, der bliver holdt familiedag, men Pernille Fyrdensbjerg håber, at det kan blive startskuddet til et samarbejde mellem kommunen, borgerne og private aktører.

- Vi er meget ydmyg omkring, at vi som fagpersoner i Sundhedshuset på ingen måde kan stå alene i sådanne indsatser. Derfor er et tæt samarbejde med vores lokale foreninger og ikke mindst vores private samarbejdspartner i kommunen særdeles vigtig, siger Pernille Frydensbjerg.

Der er åbent fra 10 til 14.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce