Annonce
Tørring Folkeblad

Fire aktive feriedage på den gamle mølle i Uldum

Man kan blandt andet lave sin egen karsemølle, idet Uldum Mølle inviterer til fire aktive feriedage i skolernes vinterferie: Foto: PR-foto
Annonce

Uldum: Fra mandag 10. februar til torsdag 13. februar – nærmere bestemt i skolernes vinterferie - er der børneaktiviteter for store og små på den gamle mølle i Uldum.

Der er mulighed for at støbe sit eget lys, idet Glud Lysstøberi tirsdag og torsdag kommer forbi med et lysstøbningsværksted.

Mandag og onsdag er der mulighed for at lave en fuglefoderkop med restprodukter fra møllen. Alle fire dage kan børn også prøve kræfter med at male deres eget mel, som de kan tage med hjem. Melet er af sorten Emmer, som er en af oldtidens gamle kornsorter. Den kan blandt andet bruges til pizzabunde, og der bliver i den forbindelse udleveret opskrifter, så det er muligt for børnene at følge vejen fra korn til mel og til færdig fødevarer.

I år er det også muligt at lave sin egen karsemølle, inden man til slut får kaffe, te, saftevand og fastelavnsboller - som følger med i entrébilletten.

Der er åben alle dage kl. 10-16. Yderligere informationer er at finde på møllens facebook-profil eller hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce