Annonce
Tørring Folkeblad

Flemming Efterskole skal have ny forstander for første gang i 23 år

Efter 34 år på Flemming Efterskole heraf de 23 som forstander, er det nu slut for Ole Vind, der nu skal være borgmester i Hedensted Kommune. Her ses han med en gruppe elever i 2014. Arkivfoto
Skolens bestyrelse er på udkig efter en forstander, der vil fortsætte den udvikling af skolen, som den afgående forstander Ole Vind har været garant for.

Flemming: Efter at have haft sin faste gang på Flemming Efterskole siden 1987, først som gymnastiklærer og siden 1998 som forstander, siger Ole Vind nu farvel til efterskolelivet. Ved årsskiftet tiltræder han som borgmester for Hedensted Kommune.

- Gennem alle årene har Ole været skolens mand, og han står bag mange gode idéer og projekter. Han vil blive savnet, det er der ingen tvivl om, siger bestyrelsesformand Niels Bie i en pressemeddelelse fra efterskolen

Det var i sin tid ham, der bankede på Oles dør for at spørge om han ville hjælpe med at sikre efterskolens fremtid.

Annonce

-Det har lige siden været et fantastisk samarbejde, hvor vi hele tiden har bevæget os fremad i skolens ånd. For Ole har ikke kun været en god samarbejdspartner for bestyrelsen, han har også været god til at lytte til dem, han dagligt arbejdede sammen med, fortsætter den mangeårige bestyrelsesformand.

En skole i konstant udvikling

I sin tid på skolen har Ole Vind haft gang i mange projekter og byggerier. Efterskolen er nu oppe på at have hele fire haller, hvilket har skærpet profilen som en boglig gymnastikefterskole.

- Noget af det, jeg særligt kommer til at huske, er, at vi hele tiden har været i udvikling, og at vi altid har stræbt efter at gøre vores bedste. Mine bedste minder er fra de store opvisninger, vi har lavet. Den stolthed jeg mærker, når eleverne år efter år viser deres opvisning inde i Forum Horsens, er helt særlig. Det er med til at manifestere, hvilken type skole vi er, siger den afgående forstander.

Flemming Efterskole har stor fokus på gymnastik og eleverne kan boltre sig i hele fire forskellige haller. Arkivfoto:Yilmaz Polat

Selvom han ser frem til sin nye titel som borgmester, er der også ting, han kommer til at savne.

- Grundlæggende kommer jeg til at savne en hverdag med de unge mennesker og det at følge med i deres udvikling i løbet af et efterskoleår. Og så kommer jeg selvfølgelig til at savne at være en del af det dedikerede hold, vi har på Flemming. Selvom eleverne hvert år skiftes ud, så er vi voksne jo det samme hold år efter år, og det kommer jeg til at savne - at være en del af holdet, siger Ole Vind.

Annonce

Fremtiden på Flemming Efterskole

Flemming Efterskoles bestyrelse begynder nu arbejdet med at finde en ny forstander. Det bliver sandsynligvis i samarbejde med et rekrutteringsbureau. Indtil en ny forstander er fundet vil viceforstander Anette Ebbe være konstitueret forstander.

- Vi skal prøve at finde en person, som passer ind på vores type af skole, hvor vi gør det, vi siger, og vi står inde for det, vi har lovet forældrene. Vi er med til at bygge nogle stærke og fornuftige unge mennesker, der er klar til fremtiden. Den måde, som vi driver skole på, mener vi, er fornuftig, og den stil vil vi gerne fortsætte. Men vi er selvfølgelig også klar til fornyelse, siger bestyrelsesformand Niels Bie.

Annonce
Tørring Folkeblad

Kom til dobbeltkoncert med Vankelmod og TaLeTid

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Smittetallene stiger igen markant og især hos skoler: - Vi venter hvert minut på at få flere selvtests

Annonce
Tørring Folkeblad

70 år og stadig aktiv elektriker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Kommune udvider åbningstider markant i flere kviktestcentre

Hedensted/Juelsminde Avis

Tredobbelt brand i weekenden: Både container, skorsten og hjemmebygget sauna stod for skud

Brædstrup Avis

Corona skabte kæledyrs-eksplosion: Travle dyrlæger ansætter ny kollega

Tørring Folkeblad

Gadepræst fortæller om sit arbejde ved kirkecafé

Hedensted/Juelsminde Avis

Smittetallene flader ud, men ligger fortsat højt: 14 sogne stadig helt i rødt

Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Vi vil gerne have sundhedsråd om modermærker, men ikke om rygning

Annonce