Annonce
Tørring Folkeblad

Flere nye formænd på vej

Flere af formændene i idrætsforeningerne i Tørring-Uldum området genopstiller ikke til bestyrelsen i år. Arkivfotos

Tre ud af syv idrætsforeninger i Tørring-Uldum-området skal have nye formænd på deres kommende generalforsamling.

Annonce

Tørring-Uldum: Det er ikke usædvanligt, at der er udfordringer med at finde frivillige til bestyrelsesarbejde. Avisen har lavet en rundringning til de lokale idrætsforeninger, for at høre, hvad status er forud for deres generalforsamlinger. Læs svarene herunder.

Annonce

Tørring Idrætsforening (TIF)

De omkring 1100 medlemmer af foreningen har ikke haft nogen fungerende formand i næsten et år. På papiret er Chris Larsen formand, men pga. et nyt job har han måtte drosle ned for sit engagement i idrætsforeningen og genopstiller ikke, når der 27. februar er generalforsamling.

Derfor skal der findes en ny formand. Også badminton- og håndboldafdelingen mangler nye kræfter til udvalgsarbejdet.

Annonce

Rask Mølle Idrætsforening (ROI)

ROI fik efter en ekstraordinær generalforsamling en ny formand sidste år - 35-årige Anja Andersen. Hun er klar til at forsætte også efter foreningens generalforsamling 29. januar og det samme er næstformand og kasserer, som begge er på valg. Kun i enkelte udvalg er der brug for nye kræfter.

- Men, der er jo altid mulighed for at folk kan stille op, understreger Anja Andersen. Foreningen har omkring 1000 medlemmer.

Annonce

Uldum Idrætsforening (UIF)

De omkring 700 medlemmer i UIF fik for to år siden ny formand, Britt Vig Andersen og flere nye bestyrelsesmedlemmer. Britt Vig Andersen vil gerne forsætte som formand, men der er brug for mindst ét nyt bestyrelsesmedlem, samt to suppleanter, når foreningen holder generalforsamlingen 25. april.

Hun håber, at f.eks. nogle af de mange nye tilflyttere til Uldum vil møde op til generalforsamlingen, så der kan komme nyt blod og nye ideer i bestyrelsen.

Annonce

Lindved Gymnastikforening (LG)

Den eneste, der ikke genopstiller til bestyrelsen i Lindved Gymnastikforening, er formand Lone Lindskjold, der efter ni år i bestyrelsen synes, der skal nye kræfter til.

- Der har været mange store sager bl.a. med en ny hal, og mine børn er blevet store og er ikke længere aktive i foreningen. Jeg har bidraget med det, jeg kan, og nu kunne det være godt med en ny, der f.eks. kan noget med sociale medier, lyder det fra Lone Lindskjold, der betegner LG som en veldrevet forening med en engageret bestyrelse.

Generalforsamlingen holdes 20. februar. Foreningen har over 900 medlemmer.

Annonce

HK73 Rask Mølle

Håndboldklubben HK73 i Rask Mølle har generalforsamling 20. februar, hvor mindst to bestyrelsesmedlemmer ikke genopstiller. Også formand Claus Falkenberg er på valg.

HK73 har et stabilt medlemstal og har pt. et herre-seniorhold i 3.division, hvilket er det bedste herrehold i en ca. 50 km radius fra Rask Mølle.

Annonce

Ølholm Boldklub

Ølholm Boldklub har siden 2002 haft Erik Vinstrup som formand, og det vil han formodentlig også forsat være efter klubbens generalforsamling 20. februar. Ifølge Erik Vinstrup er tjansen kun blevet nemmere med årene.

På generalforsamlingen skal der findes ét nyt bestyrelsesmedlem. Boldklubben har omkring 300 medlemmer.

Annonce

Aale Ungdoms- og Idrætsforening (ÅUI)

ÅUI har flere gange været ude i ekstraordinære generalforsamlinger for at få en fuldtallig bestyrelse. Efter fem år på posten har den nuværende formand Bethina Nielsen valgt ikke at genopstille. Der er generalforsamling 24. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce