Annonce
Tørring Folkeblad

Fra ledighed og småjobs til chef for 28 medarbejdere

54-årige Linda Ottosen fra Fredericia har på få år taget rejsen fra arbejdsløs til chef for 28 medarbejdere på Circle K-tankstationen i Ulkær ved Lindved. Foto: Yilmaz Polat
Den nye butikschef hos Circle K i Ulkær ved Lindved, 54-årige Linda Ottosen, har på få år taget noget af en rejse fra vred Jobcenter-udsendt rotations-vikar til glad butikschef på en tankstation med 28 medarbejdere.

Ulkær: Det var ikke med Linda Ottosens gode vilje, da hun i 2013 af Jobcentret blev sendt i et rotationsjob hos Shell på Vejlevej i Fredericia. Faktisk var hun ret sur over der, da det tilsyneladende udsigtsløse vikarjob lå temmelig langt fra hendes uddannelse og erhvervserfaring som teknisk assistent med erfaring fra blandt andet rådgivende ingeniørfirmaer.

Her seks år senere er humøret dog i den grad vendt tilbage. Efter en intern uddannelse i Circle K-kæden er Linda Ottosen i dag glad chef for 28 medarbejdere på Circle K-tankstationen i Ulkær ved Lindved.

Hun overtog tankstationen, der også rummer et cafeteria med plads til 120 personer og en spillehal 5. august i år, hvor hun afløste Jens Jørgen Frederiksen på posten som butikschef. Det skete i forbindelse med, at han ønskede at gå på pension.

Linda Ottosen kom fra et lignende job som butikschef for den tankstation på Vejlevej i Fredericia, som hun meget modvilligt dukkede op på tilbage i 2013.

- Jeg fik tilbudt jobbet på stationen på Vejlevej i Fredericia af min områdechef, mens jeg var under uddannelse til "Store Manager" (læs: butikschef) hos Circle K. Det var da lidt udfordrende pludselig at skulle stå i spidsen for en tankstation med 10 medarbejdere, samtidig med, at jeg i den periode gennemførte uddannelsen til butikschef med en hel del kursusdage i København. Det var lidt af en mundfuld, for det strakte sig over et halvt års tid, men det gik, fortæller Linda Ottosen.

Det meste af Linda Ottosens arbejde som butikschef hos Circle K i Ulkær er administrativt, men hun elsker at have med både kunder og medarbejdere at gøre. Her ses hun sammen med ungarbejderen Alexander Dybdal. Foto: Yilmaz Polat

Fra løst ansat til fastansat

Inden da havde det tilsyneladende udsigtsløse rotationsjob i 2013, hvor Linda Ottosen var inde og afløse for en elev, lige så langsomt udviklet sig til først en halvårskontrakt og derpå en fastansættelse, som førte til jobbet som souschef/daglig leder på tankstationen i Fredericia.

- Efter en tung start, hvor jeg ikke rigtig kunne se meningen med, at jeg pludselig skulle arbejde i butik, så vendte det, fordi jeg besluttede mig for at få det bedste ud af det. Og det endte med, at jeg blev rigtig glad for arbejdet.

-Jeg fik også lov til at indføre nogle nye rutiner, så vi blandt andet fik styr på det der med at få fjernet fødevarer, der var blevet for gamle. Og pludselig gik jeg fra at være løst ansat til at være fastansat, samtidig med, at jeg også fik lov til at hoppe på Circle K's karrierestige, hvor man kan uddanne sig til souschef og derpå butikschef, fortæller Linda Ottosen, der oprindeligt stammer fra København, men flyttede til Fredericia for 20 år siden.

- Min søn skulle ikke vokse op i København. Jeg ville have, at han skulle vokse op omgivet af høj himmel, sol, skov og strand, så derfor flyttede vi til Fredericia, og det har jeg aldrig fortrudt. Det er virkelig en dejlig by, om end det var lidt mere bøvlet at finde et godt job end jeg havde regnet med, siger Linda Ottosen.

Annonce

Fandt drømmejob i Vejle

Inden tankstations-eventyret begyndte arbejdede hun tre år i drømmestillingen som teknisk assistent på sygehuset i Vejle. Men hendes stilling blev flyttet i 2009 og så var det ud at være vikar igen.

Efter en ledighedsperiode i 2013 dukkede rotationsjobbet hos Shell i Fredericia så op. Resten er historie.

- Min områdechef tilbød mig butikschef-jobbet i Ulkær i foråret i år. Jeg anede overhovedet ikke hvor den lå, men lovede at tage forbi og kigge på den. Det blev til en frokost-tur sammen med min mor, og mavefornemmelse var god. Jeg kunne straks fornemme den gode ånd og stemning, der er her, så jeg sagde ja tak.

- Og jeg har det som en fisk i vand. Jeg tager glad på arbejde hver dag. Det meste af mit arbejde er administrativt, men jeg sniger mig meget gerne til at hjælpe med at betjene kunder i butikken og assistere i køkkenet, når der er brug for det. Jeg elsker at have med kunderne og medarbejderne at gøre, slutter den glade butikschef fra Ulkær.

Linda Ottosen er egentlig uddannet teknisk assistent, men et rotationsjob på en Shell-tank i Fredericia i 2013 har medført noget af et karriereskifte. Nu er hun nemlig chef for 28 medarbejdere hos Circle K i Ulkær. Foto: Yilmaz Polat
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Har du holdt kaffepause i dag?

Annonce
Annonce
Give Avis

Arrangør aflyser med få dages varsel: Corona sætter en stopper for julemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Boligselskab vil renovere og nedrive boliger for millioner: - Måske skal der genhuses, men det skal ske med ro i maven

Hedensted/Juelsminde Avis

Lokalt bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug går imod forslag: Økologi er ikke løsningen

Tørring Folkeblad

Musikskolen spiller julekoncert i kirken

Hedensted/Juelsminde Avis

Teater Jævn kommer også til at drysse kultur ud over kommunen i 2022

Tørring Folkeblad

Adventsmøde i Hammer

Hedensted/Juelsminde Avis

Først ved tredje barn fik Jakob sin barsel: - Pludselig gav det mening, hvorfor køkkenet lignede lort

Tørring Folkeblad

Julesangskoncert i Langskov

Hedensted/Juelsminde Avis

Perlerække af julekoncerter på vej: Her kan du opleve dem

Hedensted/Juelsminde Avis

Tredje kviktestcenter åbner i Hedensted Kommune: Får indvirkning på åbningstiderne i Hornsyld

Tørring Folkeblad

Stort julebanko erstatter Gudenåfestens bankospil

Tørring Folkeblad

Julekoncert med Anne Dorte Michelsen

Tørring Folkeblad

Syng julen ind i Aale og Tørring

Give Avis

Aflyst: Julemarked på Tinnetgaard

Hedensted/Juelsminde Avis

Forslag til det nye byråd: Kontakt alle landmænd i Hedensted Kommune og tilbyd gratis omlægningstjek til økologi

Hedensted/Juelsminde Avis

Butikker er klar til mundbind, men dagligvarebutik håber personalet kan vælge frit

Hedensted/Juelsminde Avis

Sommerspil fejrer 50-års jubilæum næste år: Søger skuespillere, sangere og dansere i alle aldre - også "gamle"

Tørring Folkeblad

Bror i mindeord om 78-årig: Hun gik fra skrivebordet ind for at hvile sig i sengen, hvor hun døde uden én eneste sygedag i sengen i hele sit liv

Hedensted/Juelsminde Avis

Man skal kunne låne til drømmehuset i Barrit så vel som på Frederiksberg

Hedensted/Juelsminde Avis

Jeg har strøget ordet 'skamlæber' fra min ordbog

Hedensted/Juelsminde Avis

Bo opgav landmands-drømmen: Nu er han medejer i familiedrevet VVS-firma

Tørring Folkeblad

Anderledes jul i Tørring: Byen må undvære det store juletræ på torvet

Annonce