Annonce
Tørring Folkeblad

Fremover kan ugeaviserne hentes i brugsen

Tørring Folkeblad vil fremover kunne hentes i SuperBrugsen i Tørring i stedet for ved Tørring Folkeblads kontor. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Tørring: Der er rift om at læse ugeaviserne i Tørring og omegn, og det har i gennem længere tid været muligt at afhente Tørring Folkeblad og andre ugeaviser i standere opstillet ved EDC-mæglerne/Tørring Folkeblads kontor på Torvegade i Tørring.

Da avisens journalister og sælgere er meget rundt i byen, er det ikke altid, vi får fyldt avis-standerne op, når aviserne kommer. Det har vi nu taget konsekvensen af og har lavet en aftale med SuperBrugsen Tørring, om at man fremover vil kunne hente ugeaviserne der.

Aftalen forventes at træde i kraft allerede i denne uge.

På grund af de nye corona-restriktioner er Tørring Folkeblads kontor på Torvegade 3, 1. sal i øvrigt ikke åbent p.t. Når restriktionerne bliver ophævet vil kontoret kun være åbent efter aftale. I er selvfølgelig altid velkomne til at kigge ind, men hvis I vil være sikre på, at vi er der, er det en god ide at ringe i forvejen til enten journalist Ingrid Trier på tlf: 76 27 24 21 eller medierådgiver (sælger red.) Palle Petersen tlf: 76 27 24 72.

Tørring Folkeblad udkommer hver tirsdag og bliver husstandsomdelt senest torsdag aften. I forbindelse med julen er der dog lidt ændringer i udgivelserne, der betyder, at avisen udkommer onsdag 23. december i stedet for tirsdag 22. december. Mellem jul og nytår udkommer avisen som normalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce