Annonce
Tørring Folkeblad

Frisør flytter - men bliver i Tørring

Malene Øgaard slår tirsdag 8. januar dørene op til sin salon Klippoteket, som hun har flyttet hjem til privaten på Aagade. Privatfoto

Malene Øgaard flytter sin salon Klippoteket fra Sønderbrogade til Ågade i denne uge.

Annonce

Tørring: Hvis du er kunde hos Klippoteket, skal du fremover vænne dig til at køre et nyt sted hen. Frisørsalonens indehaver, 28-årige Malene Øgaard, har nemlig valgt at flytte sin salon fra hjørnet af Østergade og Sønderbrogade til privaten på Aagade 19 i Tørring.

- Jeg har købt huset på Aagade her 1. november. Der har for mange år siden været frisørsalon i huset, og det bliver der altså nu igen, fortæller Malene Øgaard, der ser frem til at få lidt kortere på arbejde.

Hun har boet i Tørring siden 2012 og overtog Klippoteket, der indtil nu har haft til huse i lejede lokaler, for fire år siden og har formået at opbygge en fast kundekreds.

- Om jeg har salon i den ene eller anden ende af byen, tror jeg ikke kommer til at betyde så meget for kunderne. Jeg er sikker på, at de nok skal finde mig alligevel, lyder det fra Malene Øgaard, der er mor til en søn på fem år og ene om sin salon.

Malene Øgaard startede på frisørskolen i Herning, allerede da hun var 16 år og kom efterfølgende i lære hos Poul M, der er en af landets største frisørkæder.

Efter elevtiden blev hun fastansat som assistent. Først i Herning Centret i en salon med 14 ansatte og siden i Marys i Vejle. I december 2014 blev hun ansat i Klippoteket og overtog salonen i april året efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce