Annonce
Tørring Folkeblad

Garn-webshop bliver fysisk

Conny Mathiasen åbnede i maj 2020 garnwebshoppen YarnForward. Nu udvider hun med en fysisk butik indrettet i garagen hjemme i Hvirring. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Hvirring: Torsdag 1. oktober kl. 11 får Hvirring en ny butik. Efter at have drevet en garn- og strikkewebshop under navnet Yarnforward siden maj måned slår Conny Mathiasen nu dørene op til en fysisk butik, som hun har indrettet i sin garage på Hedelundvej ved Hvirring.

- Det går godt med webshoppen, og det er fundamentet for min fysiske butik, hvor jeg som på nettet vil sælge kvalitetsgarner primært af naturmaterialer, fortæller Conny Mathiasen, der fortæller, at selvom hun ikke har haft specielt fokus på bæredygtighed, alligevel er endt med at der nærmest udelukkende er bæredygtige produkter i hendes forretning.

- Når jeg skal vælge nye kvaliteter, giver det bare bedst mening at vælge, så der også er taget hensyn til miljø - og gjort tanker omkring bæredygtighed, fortæller Conny Mathiasen.

Hun lægger i åbningsweekenden ud med at holde åbent både torsdag, fredag, lørdag og søndag, men planlægger fremover kun at have åbent torsdag, fredag og lørdag. De eksakte åbningstider er endnu ikke lagt helt fast.

Udover den fysiske butik har Conny Mathiasen også flere kurser og et enkelt foredrag i støbeskeen i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Booktalks på bibliotekerne

Annonce