Annonce
Tørring Folkeblad

Genopdag regionen under Kulturfestival

Trykkeriparken i Hedensted bliver rammen om en del af arrangementerne i forbindelse med kulturfestivalen "Genopdag". Arkivfoto
Annonce

Hedensted: Europæisk Kulturregion, der er et samarbejde mellem Region Midtjylland og de 19 kommuner, arrangerer fra 1.-16. juni en kulturfestival under navnet "Genopdag".

Det bliver 16 dage med noget for enhver smag og på mange forskellige scener. Festivalens arrangementer byder på alt fra traditionelle koncerter og teaterstykker til kunst i bunkers, stand-up i boligområder og rullende kultur-busser.

I Hedensted Kommune kan man møde følgende arrangementer:

5. juni kl. 19.30, Uldum Højskole: Kulturbussen Linje S besøger højskolen for atgøre kunst og kultur bredt tilgængeligt for alle og skabe sammenhængskraft – på tværs af land og by, kulturaktører, kommunegrænser, generationer og genrer.

14. juni kl. 16, Kulturfabrikken, Hedensted: Oplev 150 børn fra Hedensted kommune opføre de syv Sange til Verden med lokalt band.

15. juni, Kulturfabrikken, Hedensted: Monstrene er kommet til byen, og sammen med dem har skoleklasser i Odder, Horsens og Hedensted Kommuner genopdaget og udforsket kulturen og dens mange muligheder i samarbejde med lokale kulturskoler.

15. juni kl. 13 er der Museernes Dag på Glud Museum.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce