Annonce
Tørring Folkeblad

Grundlægger forlader Brdr. Plagborg efter 18 år

I 2014 kunne Jens Jørgen Plagborg (i midten) glæde sig over at modtage Hedensted Kommunes nytænkerpris. Nu siger han farvel til sine brødre og sin virksomhed Brdr. Plagborg for at finde nye udfordringer. Arkivfoto: Morten Pape
29. februar siger Jens Jørgen Plagborg farvel til sit hjertebarn, da han har besluttet sig for at søge nye eventyr i sit arbejdsliv.
Annonce

Lindved: Efter knap 18 år har Jens Jørgen Plagborg besluttet sig for at forlade ladvirksomheden Brdr. Plagborg i Lindved, han etablerede sammen med sine brødre.

Beslutningen sker på grund af lysten til at prøve noget nyt i sit arbejdsliv.

- Efter alle de år kan man ikke lade være med at tænke på, hvad ellers der er derude. Selvom jeg ikke har noget i kikkerten, er det den helt rigtige beslutning for mig - det bliver en oplevelse igen at kaste sig ud i verden, siger Jens Jørgen Plagborg.

Han efterlader sin virksomhed i hænderne på brødrene Carsten og Karl Erik Plagborg, mens Allan Frederiksen og Peter Højgaard Hansen slutter ejerkredsen af. Ligeledes er det et farvel til en virksomhed i god gænge, hvor ca. 80 fuldtidsstillinger de sidste fem år kontinuerligt har skabt et samlet overskud på 85 mio. kr.

Jens Jørgen Plagborg har sidste officielle arbejdsdag hos Brdr. Plagborg 29. februar.

Brdr. Plagborg

Blev i 2002 etableret i Lindved af brødrene Carsten, Jens Jørgen og Karl Erik Plagborg. Siden er også Allan Frederiksen og Peter Højgaard Hansen kommet ind i ejerkredsen.

Udfører alle former for opbygninger på varebiler og store lastbiler.

Beskæftiger ca. 80 medarbejdere i fuldtidsstillinger, heraf størstedelen i produktionen.

Blev i 2014 kåret som årets nytænker i Hedensted Kommune og kan også bryste sig af at være firedobbelt vinder af Børsens Gazelle-kåringer.

Pr. 1. marts forlader Jens Jørgen Plagborg virksomheden for at søge nye eventyr.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 26

Annonce