Annonce
Tørring Folkeblad

Gudenå-fortællinger er med i opløbet om podcast-pris

Den over 13 meter høje stålgitterbro Den Genfundne Bro ved Vestbirk er et af de stop, den pris-nominerede podcast gør på sin lydrejse langs Gudenåen. Arkivfoto: Mads Hansen
Annonce

Horsens: Podcast-serien "Åsteder - fortællinger fra Gudenåen" er med i opløbet, når årets bedste podcasts i Danmark skal kåres.

I serien følger journalist Lene Grønborg Poulsen åen på en over 149 kilometer lang lydrejse fra udspringet ved Tinnet Krat til Randers Fjord.

Gennem samtaler med eksperter fra otte af regionens museer formidler hun pluk fra den kulturhistorie, der følger det store vandløb, og ud over Tinnet Krat kommer lytterne blandt andet med til lokale "åsteder" som Uldum Kær, Klostermølle og Den Genfundne Bro ved Vestbirk.

Podcast Prisen uddeles af Center For Podcasting, og "Åsteder - fortællinger fra Gudenåen", som Lene Grønborg Poulsen har skabt i fællesskab med Gudenåsamarbejdet og museerne, er nomineret i kategorien "Bedste Samarbejde".

Finalefeltet i den kategori består også af "De Hvide Busser", "Fødegangen", "Skinny Bitch" og "Under Sundets Og Isens Stilhed", oplyser Center For Podcasting.

Vinderen findes 29. november i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 3

Tørring Folkeblad

Iværksætterlysten trives trods corona: Flere kvinder springer ud i livet som selvstændig

Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce