Annonce
Tørring Folkeblad

Hardinger-band og Faustix skal fejre Vikingefestens 50 års jubilæum

Hardinger-band består af de tre forhenværende medlemmer af Shubidua: Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup, samt B-Joe Johansen og Flemming Olsen. Pressefoto
- Vi skylder, at gøre noget ekstraordinært ud af det, lyder det fra arrangør i Uldum, der krydser fingre for at coronavirussen ikke får indflydelse på arrangementet.
Annonce

Uldum: Alle sejl er sat til, når Vikingefesten i Uldum løber af stabelen 19. til 23. maj. I år kan byfesten nemlig fejre ikke mindre end 50 års jubilæum, hvilket giver anledning til flere store navne på plakaten.

- Vi synes, vi ville gøre lidt ekstra ud af. Det skylder vi, så vi krydser fingre for at coronavirussen ikke får indflydelse på festen. Vi er heldigvis ikke større, end at vi ikke behøves at tage en beslutning om noget før i starten af maj, lyder det fra Otto Knudsen fra vikingefestkomiteen.

Han har blandt andet investeret i et telt, der er dobbelt så stort som det plejer, og her er der særligt fredag og lørdag lagt op til stor fester. Fredag aften har Vikingefesten entréret med den især blandt det unge publikum kendte dj Faustix. Hans forrige single "Thorns" lå flere måneder i toppen af top 50 på den danske Spotify Chart, og herefter fulgte han op med nummeret "Need You". De to sange har ifølge billetlugen.dk samlet rundet 9,5 mill streams på Spotify.

Den danske DJ og musikproducer Faustix, med det borgerlige navn Morten Olsen, er for alvor begyndt at blive et navn både i Danmark og i udlandet. Pressefoto
Annonce

Shubidua-fest

Lørdag aften er der lagt an til den helt store folkefest med fællesspisning, lokalrevy og musikalsk underholdning af Hardinger-band, der består af de tre forhenværende medlemmer af Shubidua: Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup.

- Vi har 300-400 billetter til spisning og 790 til koncerterne, og det kunne jo være helt fantastisk, hvis vi kunne få fyldt teltet begge aftener, lyder det fra Otto Knudsen, der allerede har oplevet stor interesse for koncerterne.

På programmet er som en selvfølge Vikingemarchen rundt i kæret Kristi Himmelfartsdag, tirsdags-banko, Cirkus ABC for de mindste og tivoli for legebørn i alle aldre. Lørdag eftermiddag er der desuden arrangeret en oldboys-fodboldkamp mellem AC Horsens og Vejle Boldklub.

Billetsalget er i gang på billetlugen.dk

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce