Annonce
Tørring Folkeblad

Hedensted: Frivillige vælger årets ildsjæl

I mange år har Hedensted Kommune kåret frivillige, der gør en ekstra indsats for foreningslivet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Når Hedensted Kommune 12. marts 2020 holder Award 2019 får borgere og Award-festens gæster en større rolle at spille i forhold til to af priserne.
Annonce

Hornsyld: Hedensted Kommune hylder for 13. gang de mange folkeoplysende foreninger, når Award 2019 løber af stablen i Hornsyld Idrætscenter 12. marts 2020.

Her uddeles en række priser til årets leder, lederspire, træner, hold, forening, initiativ samt en aktiv udøver.

Derudover uddeles en ny pris i gamle klæder – nemlig den nystiftede Nybolig-pris, som tager over for "Du gør en forskel"-priserne, og tildeles en person, som gør en ekstraordinær forskel.

- Vi glæder os til at bakke op om showet de næste minimum tre år. Vi ved, hvor meget foreningslivet og de frivilliges indsats betyder for de mindre byer og livet i byerne. Uden de usete ildsjæle i hverdagen, dem som ikke står forrest, når der deles medaljer ud, men dem som får foreningerne til køre år efter år efter år, så ville der ikke være et foreningsliv. Derfor fortjener de en helt særlig hyldest, síger Peter "ÅG" Danielsen, partner i Nybolig Juelsminde.

Annonce

Gæster og borgere bestemmer

Normalt vælges vinderne i de enkelte kategorier af fritidsudvalget, men vinderen af Nybolig-prisen vælges af gæsterne på selve AWARD-aftenen, hvor de kan stemme på tre nominerede.

Også kåringen af årets initiativ får borgerne indflydelse på, da prisen køres i et samarbejde med Hedensted Avis og Tørring Folkeblad som i 2018.

Aviserne bringer artikler med de tre nominerede, og så kan alle gå ind på ugeavisernes hjemmesider og deltage i afstemningen. Vinderen kåres på scenen i Hornsyld.

6. januar 2020 åbner muligheden for at indstille kandidater til de forskellige priser. Det sker ved at udfylde en formular på Hedensted Kommunes hjemmeside.

Derefter mødes Fritidsudvalget for at udvælge hvilke kandidater, der bliver de tre nominerede i hver kategori.

Der kan indstilles kandidater frem til 26. januar 2020.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce