Annonce
Tørring Folkeblad

Hele Tørring fejrede fødselsdag: Alternativt modeshow, kagedyst og hønseskidning

Tørring Folkeblad havde stillet et kamera op, så man kunne få taget en selfie eller et gruppebillede. Foto: Michael Svenningsen
Fredag og lørdag fejrede Tørring Handelsstandsforening byens 128 års forretningsjubilæum. Målet var at have så mange forskellige aktiviteter, så alle havde noget at komme efter.
Annonce

Tørring: Hvordan fejrer man på behørig vis, at det er 128 år siden Tørring officielt blev en handelsby?

Jo, man tager det bedste af alting og propper det ind på torvet i Tørring til stor glæde for hele byen. Fredag og lørdag bød på både gode tilbud i butikkerne, steget æbleskiver og pølser, et anderledes modeshow, hønseskidning, kagekonkurrence og meget andet. Alt sammen stablet på benene af byens butikker og foreningerne i byen. Den cocktail lod til at passe byens indbyggere rigtig godt, i hvert fald var både børn, unge, og ældre på plads på torvet.

- Det er en godt arrangement. Vi har prøvet hoppeborgen og fiskedam, og vi skal have en pølse og en æbleskive til aftensmad. Det er rigtig fedt, at byen arrangerer sådan noget, fortæller Lena Jensen, der havde taget sin mand Tage og de to børnebørn Lærke og Elias med til festen fredag aften.

Lidt derfra holdt Stephen Frandsen styr på sine to børn. De havde spiste pizza og hilst på byens nye bank, Middelfart Sparekasse, inden de var klar til hoppepuden og de andre aktiviteter.

- Det er megagodt med sådan et arrangement. Vores datter Merle går i børnehave og kender mange hernede, og så får man lejlighed til at møde de andre forældre og lige høre, hvordan det går. Det er der ofte ikke tid til i hverdagen, forklarer Stephen Frandsen.

Julie og Lea Bryrup fra Tørring var godt tilfredse med udbuddet af popcorn og slush-ice. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

15 minutters modeshow

Flere af de lokale kvinder havde valgt at bidrage til festen. Tøjbutikken Louise havde tøj på stativet til 128 kr., og valgte man at tage en tur på torvet i et kvarter med butikkens tøj på og et reklameskilt, fik man et stykke tøj gratis. 30 kvinder havde meldt sig til at gå, fortæller Vivi Søiberg fra Louise.

Et par af dem var Ida Schougaard Nielsen og Simone Maul, der havde valgt henholdsvis en blå sommerkjole og en gul trøje med et par stribede bukser til.

- Vi synes, det er hyggeligt. Det er selvfølgelig fedt, at man får noget tøj, men vi havde nok gjort det alligevel, fortalte Ida Skougaard Nielsen, inden hun og veninden forsvandt ud i byen med et par reklameskilte.

Festen fortsatte lørdag med kagekonkurrence, og det var en tilfreds Kim Andersen fra aktivitetsudvalget, der gjorde status.

- Der har været rigtig godt med mennesker, og vi er lykkedes med at ramme så mange forskellige målgrupper som muligt. Fredag morgen var pensionisterne til morgenkaffe, fredag aften var her masser af børnefamilier, og lørdag formiddag har der været 23 deltagere i kagedysten og en lang kø til at smage, fortæller Kim Andersen fra butikken Sir Windsor.

Han regner derfor stærkt med, at konceptet bliver gentaget næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce