Annonce
Tørring Folkeblad

Her går det godt: Det eneste, vi mangler, er en formand

På Tørring Idrætsforenings generalforsamling blev der traditionen tro uddelt pokaler. Melissa Dresler Clausen (tv) modtog Sportigans Vandrepokal, for sit arbejde i håndbold Ungdom, hvor hun er træner, og kæmper for at bevare håndbolden i Tørring IF. Annette Juul Hansen (th) modtog Gudenåcenterets Vandrepokal, for sit store arbejde i både gymnastikafdelingen og TIFs hovedbestyrelse. Privatfoto

Tørring Idrætsforening er i god gænge både hvad angår medlemmer, økonomi, aktiviteter og frivillige. Eneste udfordring er, at foreningen efter næsten et års søgen stadig mangler en formand.

Annonce

Tørring: Selvom vi er en stor idrætsforening, behøves det altså ikke at være en stor mundfuld at være formand.

Sådan lyder det fra kasserer i Tørring Idrætsforening Irma Meyer ovenpå foreningens generalforsamling forleden. 45 var mødt op, men trods det lykkedes det ikke at finde en ny formand til foreningen, der i praksis har stået uden formand siden sidste forår. Her måtte den hidtidige formand Chris Larsen trække sit engagement i foreningen pga. nye funktioner i sit arbejde, der indebar flere rejsedage.

Siden har idrætsforeningen med lys og lygte ledt efter en afløser, men altså indtil videre uden held. Et faktum som foreningens generalforsamling heller ikke ændrede på. I stedet gav generalforsamlingen mandat til, at forretningsudvalget forsætter jagten på en formand.

- Vi er heldigvis en velfungerende forening, men vi håber da snart at finde en ny formand. Vi har spurgt en masse, haft en artikel i avisen, henvendt os til DGI, men det er desværre ikke lykkes at finde én endnu, fortæller Irma Meyer.

Irma Meyer er som kasserer i Tørring Idrætsforening med til at lede efter en ny formand til foreningen. Her ses hun ved en tidligere generalforsamling i foreningen. Arkivfoto
Annonce

Flere nye tiltag

På trods af formandsmanglen melder hun om en positiv stemning i foreningen.

- Der er flere nye tiltag, vi har en sund økonomi, og det ser godt ud med medlemstallene. Enkelte afdelinger kunne dog godt tænke sig lidt flere kræfter i udvalgene, og vi kunne f.eks. godt bruge én, der havde lyst til at sætte noget badmintontræning i gang, fortæller Irma Meyer.

Blandt de nye tiltag er ønsket om en ny løbebane (cindersbane) rundt om fodboldbanen, samt en stor frivilligfest med spisning og musik på tværs af alle afdelinger. Sidstnævnte vil blive holdt 13. april.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 26

Annonce