Annonce
Tørring Folkeblad

Herle vandrer til fordel for syge børn

Herle Boldt Hansen fra Ølholm er godt i gang med at samle penge ind til Legeheltene, der laver velgørenhedsarbejde for indlagte børn. Privatfoto
56-årige Herle Boldt Hansen fra Ølholm vil til sommer vandre 150 kilometer i Island til fordel for projektet Legeheltene.

Ølholm: Et tilfældigt opslag om en vandretur i Island har ført til, at 56-årige Herle Boldt Hansen har kastet sig ind i et velgørenhedsprojekt, hvor hun vil samle penge ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene. Et projekt, der skal skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give dem et frirum fra sygdom.

Sammen med 33 andre danskere, skal Herle Boldt Hansen, der til daglig arbejder som bygningskonstruktør og driver virksomhed med sin mand, tilbagelægge 150 kilometer i Island. Turen begynder 28. juni og varer otte dage.


Annonce

Det bliver en helt unik tur, og jeg er sikker på, det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Herle Boldt Hansen


Deltagernes indsamling foregår via en række indsamlingsevents og donationer fra private og virksomheder. Derudover er det at blive ”kilometersponsor” ved at donere et beløb for hver kilometer, som Herle Boldt Hansen tilbagelægger.

Træning på Instagram

Siden Herle Boldt Hansen tilmeldte sig turen har hun fortalt om sin træning på sin instagram-profil. Målet er at nu at vandre 1000 kilometer, inden turen går af sted til Island. Siden 1. januar har Herle Boldt Hansen således vandret godt 800 kilometer.

Første træningstur blev en vandretur rundt i Ølholm, hvor hun delte foldere ud om velgørenhedsprojektet, og det lader til at være godt givet ud. I hvert fald har Herle Boldt Hansen allerede indsamlet sponsorater for over 40.000 kroner, hvilket er blandt de højeste beløb blandt deltagerne.

- Jeg glæder mig meget til at prøve kræfter med vandringen, når jeg drager af sted til Island. Det bliver en helt unik tur, og jeg er sikker på, det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, som kræver både hårdt arbejde og masser af holdånd, lyder det fra Herle Boldt Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 18

Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 17

Tørring Folkeblad

Mathilde Grosbøl: - Fantastisk at kunderne har brugt tid på at rose vores butik

Tørring Folkeblad

Bogsnak i Uldum Kær

Tørring Folkeblad

Klummen: Gå dig glæde til

Annonce