Annonce
Tørring Folkeblad

Hvem skal have prisen? Afgiv din stemme her

Anja Steen (Løsning Gymnastik Forening), Nanne Siff Rasmussen (Uldum Idrætsforening) og Carsten Uhrskov (Juelsminde Golfklub) er nomineret til prisen for årets initiativ. Arkivfotos: Morten Pape/Michae Svenningsen/Emil Fibiger
Igen i år kan du være med til at afgøre, hvem der vinder prisen for Årets initiativ til Hedensted Kommunes Award. Afgiv din stemme på Hedensted Avis eller Tørring Folkeblads hjemmeside.
Annonce

Hornsyld: Når Hedensted Kommune i marts for 13. gang hylder de mange folkeoplysende foreninger til "Award 2019", bliver det igen i år op til læserne af Hedensted Avis og Tørring Folkeblad at afgøre, hvem der skal have én af de i alt otte priser, der bliver uddelt til showet.

Via en afstemning i bunden af denne artikel kan du nemlig stemme om, hvem af de tre nominerede til prisen "Årets initiativ", der skal løbe med sejren.

Initiativ-prisen fejrer den forening eller de personer, som har skabt en positiv udvikling inden for en folkeoplysende aktivitet i idrætsforeningerne, aftenskolerne, spejderforeningerne og lignende. Det kan være ved at integrere nye grupper i deres aktiviteter, ved at give nyt liv til aktiviteter med faldende tilslutning eller ved at yde en stor indsats med at skabe nye typer af faciliteter og aktiviteter, der får flere til at være aktive i Hedensted Kommune.

Nomineret til prisen er Carsten Uhrskov (Juelsminde Golfklub), Anja Steen (Løsning Gymnastik Forening) og Nanne Siff Rasmussen (Uldum Idrætsforening).

Sidste frist for at afgive sin stemme er søndag 8. marts. Der kan kun stemmes én gang pr. person. Vinderen vil blive offentliggjort til "Award 2019", der bliver holdt 12. marts i Hornsyld Idrætscenter.

Fill out my Wufoo form!

OBS: Du kan stemme via dette link, hvis du ikke kan se afstemningsmodulet herover.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce