Annonce
Tørring Folkeblad

Hyldest til de frivillige udsættes for andet år i træk

Det er snart to år siden, Hedensted Kommune har været vært for et award-show for det frivillige foreningsliv. Sidste gang var i 2019 i Tørring. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Hedensted Kommune har valgt at udskyde årets award, der ellers var planlagt til at løbe af stabelen 11. marts. Årsagen er endnu en gang coronavirussen.

Hedensted: For andet år i træk bliver der ikke nogen stort anlagt hyldest og prisoverrækkelsesfest for de frivillige i foreningerne i Hedensted Kommune.

Tre uger før festen skulle have løbet af stabelen 11. marts har kommunen været nødsaget til at udsætte arrangementet på ubestemt tid.

- Vi havde glædet os til, at vi skulle have en festlig aften sammen med frivillige fra de folkeoplysende foreninger. Sammen skulle vi hylde dem, der havde gjort en ekstraordinær indsats i 2020 og hygge os med god mad og underholdning.

- Desværre vil corona det anderledes. Vi må derfor udskyde awarden til senere på året, når tiden igen tillader, at vi må samles, lyder det i en pressemeddelelse fra kommunen.

Overfor avisen uddyber formand for Fritidsudvalget Hans Vacker (V) beslutningen.

- Vi er rigtig ærgerlige over det og har trukket beslutningen til sidste øjeblik. Vi havde håbet, at vi kunne gennemføre arrangementet som en live-streaming begivenhed, men vi ville samle for mange med band, teknikere osv. så det kan vi desværre ikke lige nu, sådan som verden ser ud, lyder det fra Hans Vacker.

Annonce

Uden jung

Udsættelsen betyder også, at festen ikke bliver med indiepop-bandet "jung", som ellers var booket både sidste år og i år.

- Da vi bookede dem første gang, var de et upcoming band. Nu er de blevet et større navn, hvilket selvfølgelig er positivt, men det betyder også, at de nu er uden for vores niveau, lyder det fra Hans Vacker.


Vi er rigtig ærgerlige over det og har trukket beslutningen til sidste øjeblik.

Hans Vacker, Fritidsudvalget


Sidste års award blev aflyst med få dages varsel da første bølge af corona ramte landet i foråret 2020. Vinderne af de i alt otte forskellige priser var fundet på det tidspunkt, og vinderne blev i stedet overrasket med enkeltvise overrækkelser i december måned. Overrækkelserne blev videofilmet og offentliggjort på kommunens hjemmeside og sociale medier.

Fritidsudvalget har endnu ikke udpeget vinderne af de forskellige priser til dette års award, men har modtaget en række indstillinger. Det er endnu ikke afgjort, hvor og hvornår awarden skal holdes.

- Måske bliver det efter sommerferien i august-september, men vi har ikke lagt os fast på noget endnu. Vi må se, hvad vi kommer op med, lyder det fra Hans Vacker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nu skal der sættes pris på lokale butikker: Detailhandelspris uddeles for første gang

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Annonce